Sztárok

Dráma Katalin és Vilmos körútján – galéria

Két gyanúsan viselkedő férfit kapcsoltak le a rendőrök Katalin és Vilmos herceg ausztrál körútjának következő állomásán. Egyikőjüket őrizetbe vették.
Hülye pózokban fotózták Vilmost és Katalint

Ausztrál körútjuk legújabb állomásaként a világhírű Kék Hegyekbe látogatott Katalin és Vilmos herceg, hogy a bozóttűz miatt hontalanná vált emberekkel találkozzanak. A hercegi pár érkezését azonban kisebb dráma előzte meg. A rendőrség ugyanis két, gyanúsan viselkedő férfit kapcsolt le a tömegben, miután alig 10 méterre a hercegi pár kocsijától zavargást okoztak.

A rendőrség azonnal reagált

Egyikőjük ráadásul golyóálló mellénynek látszó ruhát viselt, és zavartan telefonált. A rendőrség igazoltatás során még a zoknijukat is levetette a 21 és 37 éves gyanús alakokkal. Ekkor derült ki, hogy a golyóálló mellénynek hitt ruházat csupán egy hálós mellény. Míg őt elengedték, társát őrizetbe vette a rendőrség. David Berger, a helyi zsidó lakosok csoportjának vezetője a Daily Mailnek elmondta, úgy véli, a két férfi csupán úgy tett, mintha izraeliek lenne. “Még soha nem láttam őket, de valamiért az a megérzésem, hogy nem voltak kóser zsidók, ha egyáltalán tényleg azok” – nyilatkozta a lapnak Berger. A rendőrség elismerte, az előállítást. “Délután 12:10 környékén állítottuk elő a két gyanús férfit, akik zavart okoztak az ünneplő tömegben” – nyilatkozta New-South Wales rendőrkapitányság szóvivője.

Az incidenst követően Katalin és Vilmos zavartalanul folytatta útját.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top