Sztárok

Visszaszólt támadóinak Kapócs Zsóka – fotó

Sok támadás érte már Kapócs Zsókát külseje miatt, sokak szerint ugyanis túl férfias jelenség. A musicalszínésznő most visszavágott kritikusainak.
Hülye pózokban fotózták Vilmost és Katalint

Az elmúlt években többször is fellépett a Sziget melegsátrában Kapócs Zsóka, aki mindig igent mondott egy-egy ilyen felkérésre, hiszen mint korábban a Nők Lapja Cafénak elárulta, egy-egy ilyen helyszínen sokkal szexisebb, vagányabb műsort visz színpadra, a gátlásait jobban le tudja vetkőzni. “Egy női ruhában színpadon álló férfitől azt hallom, hogy én vagyok az igazi nő, sokkal nagyobb dicséret, mintha egy heteroszexuális férfi vagy egy nő mondaná” – nyilatkozta akkor Zsóka, akit mások viszont éppen külseje miatt támadtak, sokan ugyanis túl férfias jelenségnek tartják. A színésznő most nekik üzent egy gyermekkori fotóval. “Atyaisten! Az a kisfiú a babakocsiban az Én vagyok! 🙂 Legalább így már értem , hogy a névtelen emberek miért transzvesztitáznak 🙂 Vidám reggelt Nektek is!” – tette közzé közösségi oldalán a nemrégiben magánéletével címlapokra került Zsóka, aki így bizonyította, kellő öniróniával képes kezelni a kritikát.

Fotó: Kapócs Zsóka Facebook oldala
Fotó: Kapócs Zsóka Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top