Sztárok

Victoria Beckham 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli az egykori Spice Girl, akinek a világ legsikeresebb lánycsapatának feloszlása után összejött az, ami keveseknek: egyedül is sikerre vitte nevét. Igaz, nem énekesnőként, hanem divattervezőként építette újra magát. Victoria Beckham ma már jelenség, aki az elmúlt években mosolyogni is hajlandó. Sőt mi több, kiderült, nemcsak humorral, de öniróniával is megáldotta a sors. Íme, a sokat kritizált divatguru, focistafeleség, családanya legviccesebb pillanatai, és aranyköpései.

1. “A fehér virág a legjobb választás az esküvőre, de az Isten szerelmére, semmiképp se legyen köztük szegfű! Ez olyan, mintha benzinkúton házasodnál.” – nyilatkozta esküvője kapcsán 1999-ben.

Victoria Beckham 40 éves

 

2. Külön-külön is jól eladható termékek, ám együtt igazi luxuscikknek számít Victoria és David. Nem véletlenül lett az Emporio Armani fehérneműreklámja az egyik legsikeresebb, ami velük készült. Na, nemcsak a divatos fehérnemű, Becks méretei is mindenkinek szemet szúrtak. “Tényleg ekkora van neki! Amit a reklámban látni, az mind az övé. Akkora, mint egy traktor kipufogócsöve” – büszkélkedett a fotózást követően a brit The Sun újságírójának Beckhamné.

Victoria Beckham 40 éves

3. “Nem nehéz járni bennük, de egyáltalán nem kényelmesek. Viszont egészen a szexshopig kell menni az ápoló sprayért.” – vágta oda félmosollyal az arcán, amikor arról faggatták, hogyan képes mindig tűsarkút hordani.

Victoria Beckham 40 éves

4. Sokszor támadták is, amiért mindig és mindenhova (és tényleg mindig és mindehova) tűsarkúban jár. Pedig ő egyszerűen ebben érzi magát komfortosan. Még a baseball-pályán is.

Victoria Beckham 40 éves

5. Sőt, még akkor sem volt hajlandó sportcipőt húzni, amikor a Dodgers felkérte őt a tiszteletbeli első dobásra. “Ne hozd magad kínos helyzetbe” – kérlelte férje. “Most már csak azért is!” – vágott vissza nevetve valóságshow-jában Vic.

Victoria Beckham 40 éves

6. Az egyetlen ember, akinek a kedvéért felvett egy teniszcipőt, az Ellen DeGeneres volt. Az ő kedvéért pedig még a jellegzetesen férfias humorista-talk-show-háziasszony is felkapott egy Jimmy Choot.

Victoria Beckham

7. Amikor pedig Ellen arról faggatta, hány órát tölt az edzőteremben, a következőt válaszolta: Nem járok edzőterembe. Három fiam van, akik fociznak. Gyakran játszom velük, és ilyenkor rendszeresen azzal szórakoznak, hogy engem próbálnak eltalálni a labdával. Épp elég előlük elugrálnom.

Victoria Beckham 40 éves

8. Amikor Amerikába költöztek, Victoriának honosítania kellett a jogosítványát. Mindezek előtt azonban úgy gondolta, gyakorol kicsit a spanyol jogsijával. Persze jött a rendőr, lett is baj! Victoria pedig kiborult, amikor az egyenruhás a paparazzók szeme láttára kiszállította a kocsijából. “Teljesen sokkos állapotba kerültem és kétségbeestem… ugyanis lapos cipő volt rajtam!

Victoria Beckham

9. Mindig azt hallgatom, »Ó, te jó ég, ez a David mennyire jóképű, mennyire nagyszerű, milyen remekül néz ki és milyen vicces.« Ez csupán annyit tesz, mellette te egy disznó vagy némi humorral megáldva.” – válaszolta, amikor arról kérdezték, hogyan viseli férje iránti népimádatot.

Victoria Beckham 40 éves

10. Bár sokan karót nyelt perszónának tartják, Beckhamné nem volt rest felkeresni Perez Hilton blogger-celebkritikust, amikor a férfi ország-világ előtt megalázta.
“Oké, szóval minek is neveztél?”
“Ha jól emlékszem, aliennek hívtalak és óriásmellű robotnak.”
Most komolyan? Tényleg olyan nagynak tűnik a mellem? – vágott vissza kellő öniróniával Vic, aki ezek után még arra is megkérte Hiltont, hogy ne kínálgassa nasival a fotósok előtt, mert lerombolja az imidzsét.

11. “Elég groteszk vagyok. Mint egy meleg pasi, aki megpróbál kibújni a bőréből” – mondta magáról az Elle magazinnak.

Victoria Beckham 40 éves

12. A londoni olimpia záróünnepsége alkalmából újra összeállt a Spice Girls. Míg a többiek eszeveszettül rázták, Victoria csak kecsesen sétálgatott. Nem akarta összezavarni magát mindenféle táncmozdulatokkal.

Victoria Beckham

13. Victoria minden lépését lesifotósok figyelik, akik követik mindenhova. Ezért döntött úgy, megvicceli a rá vadászó paparazzókat. Szőke parókát, fekete ruhát és nagy szemüveget adott egy gumibabára, akit egész álló nap követtek a fotósok. “Most nem értem. Ezek szerint úgy festek, mint egy guminő?” – viccelődött valóságshow-jában az eset után.

Victoria Beckham

14. “Basszus! Összementem?” – tette kozzé a vicces fotót pekingi divatbemutatóján.

Victoria Beckham

15. Bizony még neki is vannak rossz napjai. Victoria egyszerűen orvosolja a problémát. “Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor kicsit elmegy az eszünk” – fűzte a fotóhoz Twitteres oldalán a divatguru, akinél az év vége felé ez már visszatérő motívum.

Victoria Beckham 40 éves

+1. Évekig kritizálták azért is, hogy mindig savanyú, túl komoly képet vág. Tény, évekig nem készült róla fotó, amin legalább csak egy kicsit mosolyra görbülne a szája. Ám hirtelen megtört a jég, amit Victoria saját oldalán bizonyított.

Victoria Beckham 40 éves

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top