Sztárok

Máris árulja RTL-es nyereménylakását VV Attila

Hosszas huzavona árán, alig egy éve költözött be a Való Világ ötödik szériájának nyereménylakásába VV Attila, és máris árulja.

Máris árulja nyereménylakását VV AttilaMiután megnyerte a Való Világ ötödik szériáját, egy évig szállodában volt kénytelen meghúzni magát Knap Attila, akinek nyereménylakása nem készült el. Sokáig várt az álomotthonra, amibe alig egy éve, 2013. júniusában költözött be.

Most, legnagyobb meglepetésre, máris árulja a lakást, ráadásul az RTL Klubnak is odaszúrt egyet. “Vegyél VV nyereménylakást. Itt a lehetőség, hogy bárki egy VV nyereménylakásban lakhasson. Pár hete feltetettem a hirdetést, de mivel csak ingatlanközvetítők hívnak, megosztom itt is. Szeretném felhívni a figyelmet arra hogy csak és kizárólag Facebookon lehet érdeklődni. Én magam már nem lakok a lakásban, ezért félig kiürített állapotában tudjuk megmutatni. Ingatlan irodákkal nem szeretnék leszerződni, de ha bárki hozna vevőt 1%-ot szívesen kifizetek amolyan gesztusként. Ha igazak a pletykák, a mostani VV-ben még nincs meg a nyeremény lakás. Ezért szívesen felajánlom, hogy ha esetleg az RTL-t érdekli, 1millió Ft engedménnyel odaadom a VV6 nyertese számára. A lakást értékbecslővel felmérettem. Ennyit ér… se többet, se kevesebbet. Ölel mindenkit. Ati. – osztotta meg közösségi oldalán az RTL egykori kegyeltje, aki a Blikknek elárulta, magánéleti okok miatt szeretne megválni otthonától.

Megkerestük az RTL Klubot, hogy mit szólnak a nagylelkű felajánláshoz, ám nem kívántak nyilatkozni. A csatorna korábban kiadott nyilatkozatában arról beszélt, hogy az előző VV szériákhoz hasonlóan egy lakás ezúttal is a nyeremény részét képezi. Az ingatlant hamarosan bemutatják, így mindenki bepillantást nyerhet a VV6 győztesének leendő otthonába.

A hirdetés itt megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top