Sztárok

Könnyekig meghatódott Pharrell Williams

Pharrell Williams könnyek között tört ki, amikor szembesült legutóbbi slágere népszerűségével.

Ha valaki Oprah Winfrey-nek ad interjút, akkor biztosra vehetjük, hogy különleges lesz a végeredmény. A legendás műsorvezető pedig nem okozott csalódást akkor sem, amikor Pharrell Williams ült le vele beszélgetni. Oprah ugyanis addig faggatta az énekes-producert, amíg el nem tört nála a mécses.

Meghatotta sikere Pharrell-t

Ám csak a boldogságában kezdett zokogni Pharrell, ugyanis teljesen meghatotta, hogy mennyire imádják az emberek a Happy című slágerét. A Gru második részéhez írt dal tavaly november óta döntögeti a rekordokat, és máig az egyik legkedveltebb dal az egész világon. Több ezren dolgozták már fel, többek közt tucatnyi magyar videó is készült a Happyvel.

Ez a siker pedig felfoghatatlan a nőket különösen tisztelő Pharrell számára, pedig megélt már egy-két nagyszerű dolgot karrierje során. Elég csak Robin Thicke Blurred Linesára vagy Justin Timberlake Like I Love Youjára gondolni.

Oprah nemcsak interjúkat készíteni szeret nagyon, hanem nyaralni is. Erről itt láthattok néhány képet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top