Sztárok

A Spice Girlsszel turnézik a Backstreet Boys

A Backstreet Boys több tagja is elhintette, hogy hamarosan a Spice Girlsszel fognak turnézni.

A Spice Girlsszel turnézik a Backstreet BoysHa szereted a kilencvenes évek popzenéjét, akkor most ülj le, és kapaszkodj meg valamiben erősen! A Backstreet Boys és a Spice Girls közös turnéra indul! A fantasztikus popkoalíciót még nem jelentették be hivatalosan, így a részletek sem ismertek, de a BSB két tagja, A. J. McLean és Brian Littrell az MTV Video Music Awardson, illetve a Us Weeklyben is arról beszéltek, hogy a Spice Girlsszel közös koncertek lesznek a következő nagy dobásuk.

A popfanatikusok öröme viszont nem lesz teljes, hiszen a “Fűszeres Csajok” nem teljes felállásban indulnak majd turnézni. Victoria Beckham ugyanis nem vállalja a dolgot, sőt még az énekléssel is végleg felhagyott.

A Spice Girlsszel turnézik a Backstreet Boys

Szerinte a londoni olimpia záróünnepségén tökéletesen búcsúzott a zenei karrierjétől, és ezentúl csak divattervezőként ügyködik tovább. Másra nem is jutna ideje a családja és a tűsarkúban futás mellett.

Beckhamné nemcsak a hivatását tekintve változott sokat, hanem külsőleg is. Itt láthatod, hogy milyen volt és milyen lett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top