Sztárok

Katalin és Vilmos meseszép helyen romantikázott – fotó

Katalin hercegné és Vilmos herceg édes kettesben, gyermekük, György herceg nélkül töltötték az elmúlt éjszakát.

Vilmos herceg korábbi elszólása miatt sokan úgy vélik, hogy ha még nincs is úton a második gyermek, a hercegi pár nagyon dolgozik az ügyön. Erre enged következtetni az is, hogy 19 napos, többállomásos új-zélandi körútjukra bár magukkal vitték György herceget, a múlt éjszakát mégis kettesben, egy gyönyörű helyen töltötték.

Kisfiuk nélkül töltötték az éjszakát

Katalin és Vilmos egyetlen percet sem tétlenkednek, hol cukiskodnak, hol egymás ellenfeleként próbálják meg a dobogó legfelső fokára juttatni a csapatukat, hol pedig raftingolnak egyet. Na persze, mivel ők is emberből vannak, így aztán nekik is szükségük van a pihenésre, hogy aztán újult erővel tudják belevetni magukat a teendőik elvégzésébe. Katalin és Vilmos a minap egy ötcsillagos luxusszállodában pihenték ki az elmúlt napok fáradalmait, és töltöttek néhány lopott órát kettesben, mialatt kisfiukra a dada vigyázott. A People információi szerint II. Erzsébet királynő unokája és felesége a festői szépségű Matakauri Lodge szállodában töltötték az éjszakát, és talán a körútról már négyesben térhetnek haza.

Itt pihent Katalin és Vilmos
Itt pihent Katalin és Vilmos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top