Sztárok

Súlyos betegség hozta újra össze ÉNB Alexát és édesanyját

Az Éjjel-nappal Budapest Alexája korábban nem ápolt túl jó viszonyt az édesanyjával, egy betegség azonban nemrég mindent megváltoztatott.

Az Éjjel-nappal Budapest Alexájának nem volt könnyű gyermekkora: mindkét szülője elhagyta, s – mivel nem volt más rokona – nevelőintézetbe került. A sorozatszereplő hosszú éveken keresztül nem beszélt sem az édesanyjával, sem pedig az édesapjával, s jó ideig képtelen volt megbocsátani nekik, hogy képesek voltak elhagyni.

Súlyos betegség kovácsolta őket újra egy családdá

ÉNB Alexa

A fiatal lány lapunknak azt is elmesélte, hogy ez a történés az élete minden egyes területére – például a párkapcsolataira – is rányomta a bélyegét. Alexa azt mondja:bár máig nem sikerült teljesen feldolgoznia ezt a traumát, jól tudja, hogy nem élhet örökké a múltban. Nemrég úgy döntött, hogy felkeresi az édesanyját: anyát és lányát végül egy súlyos betegség kovácsolta újra egy családdá. “Édesanyám nemrég stroke-ot kapott, amelynek következtében lebénult a jobb oldalára; én minderről a kedvesétől szereztem tudomást” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Alexa, aki minden sérelmét félretéve azonnal felkereste az édesanyját.

Kifizettem a rehabilitációját, és – amennyire csak tudtam – segítettem neki a felépülésében. Ez a betegség döbbentett rá arra, hogy nem haragudhatunk egy életen át azokra, akik valaha az életben fájdalmat okoztak nekünk. Lehet, hogy közhelyesen hangzik, de tényleg a megbocsátás a legnagyobb erény” – mesélte Alexa, aki bízik benne, hogy ha tipikus anya–lánya kapcsolat nem alakul is ki már közöttük, azért jó viszonyban maradnak.

És azt hallottad már, hogy Berki Krisztián újabb kozmetikai beavatkozással próbálkozott? Ha kíváncsi vagy, hogy a herevasalt celeb mitől riadt vissza, kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top