Sztárok

Vilmos herceg majdnem kiütötte Katalint – galéria

Körútja következő állomásaként az új-zélandi gyerek krikettcsapatot látogatta meg Vilmos herceg és Katalin hercegné. A hercegi pár még egy mérkőzésre is beállt, amit egymás ellen vívtak, és komolyan is vették.

Vilmos majdnem kiütötte Katalint - galériaBár még a gyerekek szerint is viccesen nézett ki a zöldellő füvön Katalin hercegné fekete magassarkú cipőjében, annál ügyesebben kezelte a krikettütőt. Férjével olyannyira komolyan vették a játékot, hogy Vilmos majdnem fejbe is találta csinos feleségét, akit csak gyors reflexei mentettek meg a fájdalmas találkozástól. A hercegi pár teljesen átszellemülten dobta és ütötte egymásnak a labdát: a mérkőzésen készült fotók talán a valaha készült legviccesebbek, amiket Katalinról és Vilmosról eddig láthattunk.

A krikett csapat tagjai is nagyokat kacagtak, és meglehetősen kritikusan nyilatkoztak a Vilmos képességeiről. “Kissé be van rozsdásodva. Volt néhány rossz dobása, de másodjára már belejött” – nyilatkozta a Daily Mailnek a 11 éves Jamie Elley. Azonban nemcsak a gyerekek, hanem Katalin és Vilmos is jól szórakoztak. Önfeledten játszottak, és nagyokat nevettek egymáson. Az egyik jelenlévő szerint mind a ketten nagyon barátságosak voltak, és jól érezték magukat a gyerekek között. Ami nem is meglepő, hisz kisfukkal, György herceggel gyönyörű családot alkotnak.

A kis trónörökös, akire ezúttal a dada vigyázott, tökéletesen kiegyensúlyozott baba, azonban lehet, hogy hamarosan kénytelen lesz megosztani szülei figyelmét. A hírek szerint ugyanis úton van a kistesó, vagy legalábbis nagyon dolgoznak rajta a szülők – legalábbis erre enged következtetni Vilmos herceg elszólása körútjuk egyik állomásán. 

A mérkőzésről készült képgalériánkat itt, alatta pedig egy videón is megnézheted, hogyan játszott a hercegi pár:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top