Sztárok

VV6: Iza kiborult, fel akarja adni a játékot

Óriási dráma van a villában, az egyik lakó, VV Iza kijelentette, hogy haza akar menni.



Ma este lesz a ValóVilág hatodik párbaja, de jelenleg senki sem a két párbajozóval – vagyis VV Zsoltival és VV Krisztiánnal – van elfoglalva, hanem azzal, hogy az egyik villalakó, történetesen VV Iza fel akarja adni a játékot.

VV Iza fel akarja adni a játékot

Történt ugyanis, hogy a lakók – mivel nem viselték a portjukat – büntetést kaptak a műsor VV6: büntetést kaptak a villalakókkészítőitől: nem fürödhetnek meleg vízben, este pedig lámpafénynél kell aludniuk. A hír hallatán Krisztián szívszerelme természetesen teljesen kiborult, és magából kikelve üvöltözött az udvaron. A köpködő Iza először ordított, aztán sírt, majd közölte, hogy ő így aztán biztosan nem hajlandó folytatni a játékot, s ha nem lesz sötétség (mármint a szobában, nem a fejekben), akkor hazamegy. VV Viki persze – szokásához híven – nem hagyta szó nélkül a wannabe szupermodell viselkedését, konkrétan azzal oltotta be Izát, hogy azért, mert szerepel egy valóságshow-ban, ne képzelje már azt magáról, hogy celeb vagy sztár lett, mert nem az. És pont.

A videóban megnézheted Iza hisztirohamát, a történet végkifejletét az esti összefoglalóban tudjuk meg, ezt követően frissítjük cikkünket:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top