Sztárok

Jáksó László Heilig Gábort bírálta

Jáksó László szerint Heilig Gáboron nem látszik a fejlődés.

A Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsor második adása is bővelkedett izgalmakban, többek között azt is megtudhattuk, melyik páros mennyit fejlődött az elmúlt egy hét alatt. A négytagú zsűri – vagyis Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Csonka András és Jáksó László – minden bizonnyal jobb lábbal keltek fel az elmúlt napok során, hiszen korántsem voltak olyan szőrös szívűek, mint az első adásban.

Na, ettől függetlenül persze akadtak olyan párosok, akik a produkciójukkal nem teljesen győzték meg őket. Heilig Gábor és partnere, Südi Iringó – a múlt heti jive után – ezúttal egy charlestonnal lépett a parkettre, s bár mind mindkettőjükön látszott az elszántság és a bizonyítási vágy, az ítészgárdától végül huszonkilenc pontot kaptak az előadásukra. A Barátok köztben nemrég feltűnt Jáksó László kevés pontot adott, döntését meg is indokolta: e szerint nem igazán vette észre, hogy Gábor a fejlődés útjára lépett volna. “Megmondom őszintén a szórakoztató érték, az száz százalék. Nekem a fejlődés tárgyában volt hiányérzetem…” – mondta Jáksó, akinek a véleményét többek között Esztergályos Cecília sem osztotta.

Az alábbi videón megnézheted a Heilig-Südi páros produkcióját:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top