nlc.hu
Sztárok
Rosszul lett VV Viki – videó

Rosszul lett VV Viki – videó

A villalányok közül VV Viki győzött a villaolimpián, a nyereménye pedig nem más volt, mint egy műrepülés.

Nemrég megrendezték a ValóVilág 6 olimpiáját, ahol végül VV Viki és VV Aurelio győzedelmeskedett. A két játékost nem mindennapi nyereménnyel lepték meg a műsor szerkesztői. Viki és Aurelio néhány óra erejéig elhagyhatta a villát. Útjuk pedig egy repülőtérre vezetett, ahol kipróbálhatták a műrepülést.

Hip-hop, jön Vuk…

Rosszul lett VV Viki - videóViki láthatóan nem bírta túl jól a repülést, ugyanis a fellegekben rosszul lett, és “kidobta a taccsot” – írja a Blikk. “Amikor megláttam, mi vár ránk, nagyon betojtam, ennek ellenére tudtam, hogy be fogok ülni abba a gépbe” – magyarázta a Teóval szembeszálló Viki, akinek a sok forgás-emelkedés teljesen kikészítette a gyomrát.

Hozzá hasonlóan az olimpia másik nyertesében, Aurelióban is mély nyomot hagyott a repülés. “Életemben nem voltam még ennyire besz∗∗va, mint akkor. El sem akartam hinni, hogy repülni fogok, amikor pedig néztem Vikit ott fönt, és láttam, hogy rám is ez vár, egyre inkább aggódtam. Tudtam, hogy én nem hányok majd, hanem elájulok” – magyarázta a szennyest kiteregető Aurelio, aki végül hányás nélkül megúszta a dolgot.

Íme az ominózus videó, amelyen jól látható, hogy Viki nem bírta a kiképzést:



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top