Sztárok

Pucérra vetkőzött Miley Cyrus

Miley Cyrus meztelen képet osztott meg magáról a közösségi oldalán.

Na, kérem szépen, ott tartunk, hogy Miley Cyrus neve mára egyet jelent a botránnyal. A mindössze huszonegy éves énekesnő imád feltűnést kelteni, hol a finoman szólva polgárpukkasztó viselkedésével, hol pedig a villantásaival vívja ki az emberek (főleg a szülők, ugye) ellenszenvét. Az énekesnő a minap sem hazudtolta meg önmagát, és mindenki legnagyobb “meglepetésére” ismét egy meztelen fotót tett közzé magáról a közösségi oldalán. Miley Cyrus a képen deréktól lefelé egy fehér törölközővel takarja magát, a kebleit pedig a bal kezével próbálja elrejteni – kevés sikerrel, az idomai ugyanis így is tisztán látszanak. Arról nem is beszélve, hogy vajon ki az a deréktól lefelé látható férfi mögötte a királyi méretű franciaággyal, miután egy év jegyességet követően tavaly ősszel szakított barátjával, az Éhezők viadalából is ismert Liam Hemswoth-szel.

Nem tudni egyébként, hogy a nemrég új tetoválást villantó Cyrusnak vajon mi volt a célja mindezzel, ez ugyanis a fotóhoz fűzött megjegyzéséből nem derül ki. De vélhetően nem egy meztelen fotózást akart kivívni magának valamelyik lapban, csupán témát akart szolgáltatni az embereknek és a sajtónak. Hát, egy biztos: a terve sikerrel járt, ugyanis a külföldi bulvárlapok azonnal ráharaptak a képre, és ezzel a cikkel mi is teljesítjük bulvászolgálati kötelességünket.

Itt magad is megnézheted a villantókirálynőt:

Meztelen képet osztott meg magáról Miley Cyrus - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top