Sztárok

VV Dorka megszólalt Zsolt és Zsófi bontakozó románcáról

VV Dorka szerint haverságon kívül semmi nincs kibontakozóban Zsolt és Zsófi között. Ellenben úgy érzi, hogy Iza mindmáig féltékeny rá.

Nemrég megtörtént a Való Világ hatodik kiválasztása, a lakók pedig szokás szerint a “te vagy tőlem a legtávolabb” közhellyel dobálóztak – kivétel VV Iza, ő ugyanis kerek-perec elmondta, hogy azért teszi a jelét VV Zsoltra, mert szerinte szánalmas, amit VV Zsófival csinálnak.

Iza úgy véli, Zsolt szívesen ágyba vinné Zsófit

Mint az később kiderült, a wannabe szupermodell itt egész pontosan arra célzott, hogy a szexvásáron pózoló Zsófi és Zsolt szemmel láthatóan egyre közelebb kerülnek egymáshoz. S hogy miért zavarja mindez Izát? Azért, kérem szépen, mert az elején ő is szívesen lett volna Zsolt villacsaja tudja, mit érezhet a kispesti macsóra kint váró VV Dorka. Megkérdeztük magát az érintettet, vagyis VV Dorkát, hogy mit gondol az ominózus incidensről. “Szerintem Zsoltnak csak külsőre tetszik Zsófi, és nem potenciális barátnőként tekint rá, hanem mint a kishúgára. Na persze azt nem mondom, hogy – ha én nem lennék, és lehetősége lenne rá – akkor nem mutatná meg neki a bélyeggyűjteményét egyszer” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Dorka.

A fiatal lány nem titkolja: kezdetben felkavarta ez az egész dolog, de azóta már túltette magát a történteken. Azt is megkérdeztük tőle, mit szól mindahhoz, hogy éppen az a lány rukkolt elő ezzel a sztorival, aki az elején megpróbálta elcsábítani szívszerelmét. “Izától jólesett, hogy megpróbált megvédeni, és megkérte Zsoltot, hogy ne flörtöljön Zsófival, viszont azt gondolom, hogy  kissé túlzásba vitte a dolgot” – mondta Dorka.

Dorka szerint Iza féltékenység miatt borította ki a bilit

A szőkeség úgy véli, hogy Iza, ha csak tudat alatt is, de valamilyen szinten máig féltékeny rá. “Iza egy nagyon hiú lány, aki számára – legalább is szerintem – egész a beköltözés előttig ismeretlen volt a visszautasítás fogalma. Amikor én vidéki, egyszerű lányként bementem, és látta, hogy Zsoltnak én kellek, nem pedig ő, akkor féltékeny lett, és tudat alatt még most is az. Azt gondolom, hogy ez az egész azért tört ki most belőle, mert azt érzi, hogy Zsófi is megkaphatná Zsoltot, de ő nem, és ezt szerintem nem tudja elfogadni” – fejtette ki a véleményét. Dorka szerint egyébként Iza és Krisztián kapcsolata véget ér, amint kilépnek a stúdió ajtaján. “Lehet, hogy Iza az elején csak szórakozott Krisztiánnal, most már viszont biztos, hogy valódiak az érzései, ez átjön a képernyőn. Ennek ellenére azt gondolom, ők csak bent alkotnak jó párost, s hogy ennek az egésznek idekint nem lesz folytatása. De ne legyen igazam!”

Itt megnézheted, hogyan támadta le Jócsaj Iza Zsoltot és Zsófit:



Reméljük, Dorka akkor is higgadt marad, amikor megtudja, hogy párjának Izáról volt erotikus álma:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top