Sztárok

Elismerésben részesült Dér Heni

Sokan kikerekedett szemekkel néztek, amikor Dér Heni a siker csúcsán bejelentette, hogy kiválik a Sugarloafból, és szólókarrierbe kezd. Az idő mégis igazolta, hogy jól döntött.
Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

Tavaly augusztusban, kilenc év után döntött úgy Dér Heni, hogy eljött az idő szólóban folytatni karrierjét. Bár akkor sokan ingatták a fejüket az énekesnő döntése hallatán, az idő őt igazolta: Henit ugyanis jelölték a VIVA Comet 2014 legjobb női előadó kategóriában. “Ez a fajta jelölés visszaigazolás a szakmától, és valahol már most a közönségtől is, és még inkább erősít engem abban, hogy jó ötlet volt belevágni a szólókarrierbe. Nagyon régóta terveztem és – bár már a Sugarloaffal is voltunk VIVA Comet jelöltek – teljesen más érzés így, egyedül itt állni a kis háttércsapatommal, mert tudom, hogy minden egyes napért, minden egyes hangért saját felelősségemre dolgoztam meg. Ezt még jobban megbecsüli az ember” – mesélte boldogan Heni a Nők Lapja Cafénak.

Készül az új nagylemez

A rajongók pedig örülhetnek, ugyanis készül a nagylemez. “Jelenleg az új nagylemezemen, pontosabban az első önálló lemezemen dolgozom, dolgozunk. Szeretnénk, hogy május végére vagy talán pont a Comet-gálára, júniusra elkészülne. Illetőleg ezzel együtt már az új kislemezes dalt is szeretnénk kiadni. Sok terv van a fejemben, és sok a teendő, most rakom össze az élő nagyzenekaros formációt, ami szintén sok munka, főleg, hogy rengeteg olyan ötletünk van, amit nem egyszerű megvalósítani, de annál izgalmasabb a feladat. A jelöléssel pedig az új feladat a Comet!” – tette hozzá a nemrégiben eljegyzett énekesnő.

Dér Heni négy hónap alatt egymilliós nézettséget elért dalát itt meghallgathatod:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top