Sztárok

Kellemetlen ruhabaki a Szombat Esti Lázban – fotó

Szinetár Dóra a Szombat Esti Láz első adásában olyan ruhában lépett a táncparkettre, amelyet korábban már láthattunk egy másik műsor, másik szereplőjén.

További SZEL-cikkek!
– Csodaszép kismama Ördög Nóra – galéria

Aki követte a Szombat Esti Láz eddigi szériáit, az pontosan tudja, hogy a műsorban tevékenykedő stylistok minden egyes adás alkalmával arra törekednek, hogy minél különlegesebb, minél gyönyörűbb ruhába bújtassák a hölgyszereplőket – legyen szó akár a hírességekről, akár a profi táncosokról. Ezzel a hagyománnyal idén sem szakított az RTL Klub: a meseszép ruhákat látva hirtelen azt sem tudtuk, hova kapkodjuk a fejünket. Szinetár Dóra ruhája az első pillanatban megfogott minket, s nemcsak azért, mert remekül állt a színésznőn, hanem mert tudtuk: ezt a darabot valamikor már láttuk máshol. Sokat kellett gondolkodnunk, de végül csak rájöttünk, hogy a VIASAT3-on korábban futó A címlaplány egyik szereplője, Elbert Alexa anno egy nagyon hasonló (sőt: szerintünk ugyanilyen) ruhakölteményt viselt a műsor döntőjében. A produkció közösségi oldalán szerencsére találtunk egy fényképet a Becker Beatrice divattervező ruhájában pózoló Alexáról, így most meg is tudjuk mutatni nektek, hogy miről beszélünk.

Kellemetlen ruhabaki a Szombat Esti Lázban – fotó
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top