Sztárok

Őszintén vallott Stohl Andrásról párja, Ancsika

Stohl András párja, Ancsika úgy véli: a színész igazán csak a nagy pofonokból ért, azokból tanul - írja a Story magazin.

Néhány héttel ezelőtt mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Stohl András egy szórakozóhely lezárt pultjából eltulajdonított egy üveg whiskyt.

Stohlt a barátai figyelmeztették a whiskyügy után

A színész akkor elmondta, hogy mennyire szégyelli magát, s, hogy sajnálja tettét. Párja, Ancsika – aki éppen a várandóssága hatodik hónapjában jár – a minap a Story magazinban mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről. “Három héttel ezelőttig valóban mindennap féltem. Aztán történt valami. Nem sokkal az ominózus »whiskylopási« ügy után kapott egy baráti figyelmeztetést” – nyilatkozta a lapnak Ancsika, aki azt is elárulta: hiába a megélhetésért folytatott harc, ez nem jelentheti azt, hogy András (megint) elveszíti a kontrollt. Az egymillióra büntetett Stohl párja emellett arról is őszintén beszélt, hogyan sikerült túlélnie a legnehezebb időszakot, vagyis azt, amikor kiderült, hogy András balesetet okozott. “Olyan volt ez a helyzet, mint amikor egy asztal hirtelen elveszíti az egyik lábát, és nagyon billegni kezd. Én pedig igyekeztem pótolni, amit lehetett” – tette hozzá Ancsika.

További részletek a Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top