Sztárok

Ezek voltak a Szombat Esti Láz legsúlyosabb sérülései

Máté Kriszta felkészülését szalagszakadás nehezíti, azonban ő továbbra is kitart, és a táncparkettre lép szombat este.

Nem adja fel Máté Kriszta! A Hír24 híradósának, Bárdos Andrásnak a felesége – ahogy arról korábban mi is beszámoltunk – az egyik táncpróba alkalmával komoly sérülést szenvedett, elszakadt a térdszalagja, ám ennek ellenére egyetlen pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy feladja a küzdelmet.

Nem ez az első alkalom, hogy valamelyik párnak sérülés nehezíti a felkészülését

Mint mondta: ha már egyszer úgy döntött, hogy szerepel a show-ban, akkor a végsőkig kitart. Nem ő az első (de reméljük, hogy az utolsó!) híresség, táncos a műsor történetében, akinek a felkészülését sportsérülés nehezíti. A Szombat Esti Láz 2013-as szériájában ˜– a továbbjutással járó öröm, és a kieséssel járó bánat mellett – különféle sérülésekből sem volt hiány. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál anno az egyik próba alatt fejére ejtette partnerét. Práger Kittynek szerencséje volt, ugyanis – egy jókora púpot leszámítva – nem lett komolyabb baja. Szilveszter gazda sem úszta meg sérülés nélkül: ő a bokáját ficamította ki a SZEL: változatlan Máté Kriszta állapotadöntőben, aminek következtében – a műsort követően – egy ideig nem tudott visszaállni a munkába. Hozzá hasonlóan Vastag Csaba táncpartnere, Mármarosi Tünde is komoly fájdalmakkal küzdött. A táncosnak egy korábbi sérülése jött elő újra: még évekkel ezelőtt eltört a bal könyöke, akkor az orsócsontból is letört egy darab, ami elszakította az egyik szalagot, ez bosszulta meg most magát. Tóth Gabi és partnere, Markó Róbert felkészülése sem zajlott éppen zökkenőmentesen: a táncos ugyanis fejsérülést szenvedett a diszkós produkciójukra való gyakorlás közben. Varga Iza táncpartnerét, Cseh-Szakál Tibort sem kímélte a sors: ő a döntőben idegbecsípődéssel a derekában emelgette a színésznőt. Máté Kriszta esete – legalábbis az idei szériát tekintve – egyedi, s bízunk benne, hogy ez így is marad a műsor végéig. Mi ezúton is jobbulást kívánunk neki!

Kíváncsi vagy, hogy mennyire vagy képben a Szombat Esti Láz eddigi szériáival kapcsolatban? Kvízünkből megtudhatod, csak kattints a linkre!

Galériánkban pedig megnézheted a SZEL 2013-as évadának versenyzőit:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top