Sztárok

Búcsúzik Ördög Nóra – videó

Megható bejegyzésben búcsúzott blogjától Ördög Nóra, aki írásban is megörökítette kislánya, Mici szinte minden pillanatát. A második gyermekét váró műsorvezető a héten visszatér a képernyőre, és egyelőre nem tudja, hogyan tudja érzelmileg feldolgozni a kislányától való elszakadást.

“Még nem fogtam fel, hogy kétgyermekes anyuka leszek” – mondta a kismamaként is nagyon csinos Ördög Nóra az RTL Klub kamerái előtt. A műsorvezető kislánya születésekor kezdett blogolásba, és most úgy döntött, még ha folytatja is tovább Mici életének leírását, már nem biztos, hogy azt a nyilvánosság elé tárja. Nóra tehát, akárcsak a stafétabotot neki átadó Dobó Kata, közel egy évvel lánya születése után búcsút int olvasóinak. Búcsúképp azonban még utoljára beszámolt róla, épp hol tart a kislány a fejlődésben.

Izgul a visszatérése miatt Ördög NóraMici, igaz, kapaszkodva, de már áll a saját lábán, anyukája pedig lélegzet-visszafojtva figyeli: “Tudom, az igazi mérföldkő az lesz, amikor önállóan el is indul, és lépegetni kezd a saját útján, egyedül, nagylány módjára. De számomra mégis óriási jelentőségűek ezek a mostani tétova másodpercek. Mert arra emlékeztetnek, hogy az egyik legfontosabb feladatom szülőként megtanítani Micinek, hogy törekedjen minden élethelyzetben megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A második legfontosabb pedig az, hogy felkészítsem rá, ez egyáltalán nem fog mindig sikerülni” írta Nóra.

Karrier vs. anyaság

Várandós kismamaként pedig arról is beszámol, hogyan lavírozik majd a karrier és az anyaság között. “Nálam most éppen az anyaság és a hivatás közötti egyensúly kérdése vált különösen aktuálissá. (Szombaton indul a Szombat esti láz!!!) Kapok egy kis szeletkét a régi életemből. Finom lesz, nagyon várom! Hiányzott az »íze«, különösen akkor, amikor hirtelen rám szakadt az anyaság minden terhe a legeslegelején.” Nóra azt is bevallotta, hogy egyelőre nem tudja, hogyan sikerül majd teljes odaadással a munkájára koncentrálni. “Nem akarom nagyon túlmisztifikálni a dolgot, mert végül is csak órákról, fél napokról beszélgetünk hetente, és azért az eddig is megtörtént már, hogy másra hagytam Micit, ha valamit el kellett intéznem. De akkor soha nem kellett a szívem és a gondolataim egy jelentős részét felszabadítani a túlcsorduló »miciség« alól, hogy másnak is helyet adjak benne. Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni… – morfondírozott a kismama.

A Reflektor videójában visszanézheted, hogyan mesélt Nóra második várandósságáról:



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top