Sztárok

Április 1-jei tréfa BKK és Jude Law módra – fotó

A BKK-t annyira boldoggá tette, hogy hosszú-hosszú idő után elindult a M4 metró, hogy még a viccelődéshez is megjött a kedvük.

Még mielőtt bárki megrohamozná a 4-es metró Kálvin téri megállóját, szólunk: bár a jegyeket ellenőrzik, Jude Law nem lesz a ellenőrök között. Pedig akkor biztosan nem próbálna meg senki bliccelni…

Történt ugyanis, hogy a BKK ma reggel Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen a hazánkban filmet forgató színész látható jegyellenőr karszalaggal a karján. “A jelenleg Budapesten dolgozó filmsztár, Jude Law úgy döntött, hogy csatlakozik az új M4-es metró beindulását segítő több száz önkéntesünkhöz, jegyellenőrként. A Kálvin téri átjáróban találkozhattak vele utasaink ma reggel, amikor sikerült fotósunknak lencsevégre kapnia”  írta a fotó mellé a Budapesti Közlekedési Központ. A hozzászólásokból úgy tűnik, az emberek elfelejtették milyen napra is ébredtek ma, hisz többen komolyan vették az áprilisi tréfát. Viszont legalább kiderült, a BKK dolgozóinak is van humoruk.

Fotó: BKK Facebook oldala
Fotó: BKK Facebook oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top