Sztárok

Béres Alexandrát lelkileg megviselte a lombikprogram

Béres Alexandra az elmúlt hónapok nehézségeiről és örömeiről is őszintén mesélt nekünk.

Nehéz, várakozással, ugyanakkor örömmel teli időszakon van túl Béres Alexandra és férje, Krisztián. A fitneszedző és párja már régóta szerettek volna még egy gyermeket négyéves kislányuk, Panna mellé, ám a gyermekáldás sokáig váratott magára. A hetekben azonban megérkezett az örömhír, ugyanis kiderült, hogy Szandi ismét várandós. “Akárcsak az első Béres Alexandrát lelkileg megviselte a lombikprogramterhességemet, úgy ezt is egy lombikprogram előzte meg, s – ki tudja, talán a sorsnak köszönhetően – most is második próbálkozásra sikerült teherbe esnem. Leírhatatlanul boldogok vagyunk Krisztiánnal, mert mindkettőnknek régi nagy álma volt, hogy Pannának legyen egy kistestvére” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Szandi. A fitneszedző nem titkolja: a procedúra kezdetén óriási volt benne a félsz. “Az ember várakozik, vár a csodára, arra, hogy talán most is sikerül, mindeközben pedig megpróbálja felkészíteni magát arra az eshetőségre is, ha esetleg úgy alakul, hogy mégsem. Volt bennem félelem, de szerencsére nem hatalmasodott el rajtam, mindvégig bizakodó voltam – talán az optimista életszemléletem miatt” – mesélte Szandi.

Mind testileg, mind lelkileg megterhelte az elmúlt időszak

Béres Alexandrát lelkileg megviselte a lombikprogramAz orvosa, Dr. Vass Zoltán szerint rengeteget számít az, hogy nemcsak a teherbeesését megelőző időszakban, hanem egyébként is egészségesen él, rendszeresen sportol, s odafigyel magára. Szandi azt is elárulta: minden, hozzá hasonló cipőben járó hölgyet arra biztat, hogy ne féljen belevágni a lombikprogramba. “A sok hormonkezelés mind szervezetileg, mind mentálisan megterhelő, de úgy gondolom, hogy egy gyermekért mindent érdemes megtenni. Persze, ez a program szab egy csomó gátat – például az első időszakban nem szabad fizikai terhelésnek kitenni magunkat –, de mindenért kárpótol az, hogy tudod: hamarosan a karjaidban tarthatod a gyermekedet. Panna is nagyon várja már a kis tesót, amióta megtudta, hogy hamarosan érkezik, elindult egy kérdésáradat, amely mindmáig tart” – mesélte mosolyogva Szandi, aki október közepére várja második gyermekét – azt azonban egyelőre nem tudni, hogy kislánnyal vagy kisfiúval ajándékozzák meg az égiek.

Nézd meg egy korábban készült interjúnkat Béres Alexandrával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top