Sztárok

Harry herceg megnősül – csak az időpont kérdéses

Az amerikai OK magazin kürtölte világgá, hogy Harry herceg elveszi feleségül barátnőjét, Cressida Bonast, aki ráadásul – sugallja a lap – már babát is vár!

Harry herceg megnősül – csak az időpont kérdésesIdősebbek még emlékeznek az átkosban népszerű viccre, mely szerint a következő hír hangzott el a jereváni rádióban: Moszkvában Zsigulikat osztogatnak. A hírből annyi volt igaz, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban; nem Zsigulikat hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Nos, valahogy így van ez Harry herceg esküvőjével kapcsolatban is. Annyi biztos, és ebben igaza van az OK-nak, hogy lesz esküvője, neki, mint a trón negyedik számú várományosának meg kell nősülnie, ráadásul szeretne is, hiszen szerelmes Cressida Bonasba, és rajta kívül mindenki, testvére, apja, nagybácsijai, első- és másod-unokatestvérei is boldog házasságban élnek.

II. Erzsébet áldását adta

Harry már fel is tette a nagy kérdést Cressidának, aki azonban egyelőre nemet mondott – ezt maga a 25 esztendős lány erősítette meg, azt mondta, még fiatalnak tartja magát mindehhez. Londoni lapok azt írták, hogy nem zárkózik el a házasságtól, de egyelőre várni akar. Emiatt nem is költözött be a Kensington-palotába, Harry lakosztályába. Mindenesetre látványos, ahogyan Cressidát nap mint nap megismertetik a királyi élettel: számos rendezvényre elkíséri a herceget, részt vesz azokon a megbeszéléseken, melyeken Harry a titkáraival egyeztet, de ami a legbiztosabb jele a közös jövőnek, egy valamikori esküvőnek az az, hogy az udvar bejelentette, II. Erzsébet meghívta Balmoralba vakációzni Cressidát. Ez óriási kegy, és egyben jele annak, hogy a királynő áldását adta a frigyre.

Katalin és Cressida nincsenek jóban

Az amerikai OK azt is írja, hogy az esküvői tervekben Katalin hercegné segít Cressidának. Nos, a cambridge-i hercegné még a saját esküvőjének megszervezésében sem vett részt, nemhogy Harryében. A királyi esküvőket a Buckingham-palota udvaroncai szervezik, s a komoly hagyományok mellett még komolyabb protokolláris szabályoknak kell megfelelniük, így aztán nem sok teret engednek a képzelgésnek, az újításoknak. Megvan, hogy a vendégek milyen sorrendben érkeznek, kiket szállítanak buszok, autók, hintók, ki hol ülhet, kit fogadnak az érsekek a Westminster-apátság bejáratánál, és kiket nem, milyen külföldi méltóságokat hívnak meg az eseményre… Cressidának annyi beleszólása lesz az egészbe, hogy felírja pár barátja nevét a meghívottak listájára és kiválasztja a menyasszonyi ruhát, és valószínűleg ebben inkább az édesanyja, mint Katalin hercegné lesz a segítségére. Már csak azért is, mert a hírek szerint Katalin nemigen kedveli Cressidát, soha nem szórakoztak, soha nem szurkoltak párjaiknak a lovaspólópálya mellett együtt, egyetlen olyan fénykép sem készült, melyen a két nő együtt látható.

Harryről és Cressidáról készült képgalériánkat itt végignézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha pedig kíváncsi vagy Viktória királynő kedvenc rózsavizes tortájának a receptjére, kattints a Marie Claire oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top