Sztárok

Miley Cyrus megalázta Simon Cowellt!

Miley Cyrusnak esze ágában sincs együtt dolgozni Simon Cowell-lel.

Simon Cowell, valamint Cheryl Cole énekesnő már biztosan ott lesznek a következő X-Factor zsűrijében, azonban két hely még mindig kiadó, s egyelőre kérdéses, hogy vajon ki lesz a másik két ítész. Egy biztos: a belső ajaktetoválást villantó Miley Cyrus nem fog tehetségeket keresni.

Miley-nak se ideje, se kedve tehetségeket kutatni

Az egész történet onnan indult ki, hogy a műsor atyja, Simon Cowell egy interjúban elmondta, mennyire kedveli az énekesnőt (és a stílusát), s hogy biztos benne: Miley-nak mindenről és mindenkiről meglenne a sajátos véleménye. De csak lenne: a botrányhősnő ugyanis beintett az X-Factor atyjának – adta hírül a Daily Mail. A lap értesülései szerint a Madonnával összegabalyodó Miley – amikor meghallotta a Miley Cyrus megalázta Simon Cowellt!hírt – egyenesen kinevette Cowellt, majd közölte, hogy neki aztán esze ágában sincs bíráskodni. Az egyik közeli barátja szerint a 21 éves énekesnőnek van jobb dolga annál, minthogy wannabe énekesek felett anyáskodjon.

Miley az egyik legnagyobb művész a világon, és ahhoz, hogy ez így maradjon, tovább kell építenie a karrierjét. Nem áll szándékában zsűrizni, s nem is állt soha. Ez az utolsó dolog, amit megfordult a fejében” – nyilatkozta a lapnak a barát, aki valószínűleg hiányzott abból sorból, ahol a szerénységet osztották. A közeli ismerős azt is elárulta: Mrs. Villantókirálynőnek van elég pénze, és nincs szüksége arra, hogy pár millió forintért még azt a kevés kis szabadidejét is feláldozza. Mi kérünk elnézést, tényleg. 

Nem egyszerű a popszakma, na – eleget tenni a felkéréseknek, közben pedig még több millióért tehetségeket kutatni? Ne már.

Miley Cyrus megalázta Simon Cowellt!
 

Miley Cyrus nem ítésznek született:

Miley Cyrus megalázta Simon Cowellt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top