Sztárok

Liam Neeson évekig alkoholfüggő volt

Liam Neeson a minap őszintén vallott arról, hogy a felesége, Natasha elvesztése után depresszióba esett, és alkoholista lett.

Embert próbáló évek vannak Liam Neeson mögött: a színész öt esztendeje, egy súlyos síbaleset következtében vesztette el imádott feleségét, Natasha Richardsont. A tragikus esetet követően a külföldi bulvárlapok célpontjává vált, nem telt el úgy hét, hogy ne jelent volna meg róla valamilyen cikk.

“Rengeteget ittam”

Liam Neeson

Hol azt írták, súlyos depresszióba esett, hol azt, hogy kábítószerrel próbál enyhíteni a lelki fájdalmain. Liam Neeson hosszú ideig tűrt, a minap azonban véget vetett a találgatásoknak, és tiszta vizet öntött a pohárba. A színész a GQ magazinban őszintén vallott arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül az elmúlt években. “Az egész azután kezdődött, hogy a feleségem meghalt. Rengeteget ittam. Rengeteget” – nyilatkozta a hatvanegy éves színész, majd azt is elárulta, hogy leginkább sörbe fojtotta bánatát. “Tavaly azt mondtam magamnak: Liam, ez így egyszerűen nem mehet tovább. Gondolj arra, hogy most kaptál meg egy új filmszerepet – változtatnod kell. Tudod, ez a felismerés fantasztikus érzés volt. Ott, akkor, valami megváltozott” – folytatta a színész, aki az alkohollal folytatott küzdelme mellett arról is őszintén mesélt, hogy képtelen randevúzni, ugyanis számára egyetlen tökéletes nő létezik: elhunyt felesége, akiről nem tud, nem is hajlandó múlt időben beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top