Saját fotóját ajándékozta Pelének Istenes Bence

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Istenes Bence a minap abban a megtiszteltetésben részesült, hogy találkozhatott minden idők legnagyobb focistájával, Pelével.
Írta: | 2014. 03. 27. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az RTL Klub és a Music Fm vagány műsorvezetője hatalmas futballrajongó, akár több ezer kilométert is képes utazni csak azért, hogy lássa a kedvenc csapatát élőben játszani. Istenes Bence egyébként nemcsak rajong, de a szabadidejében maga is űzi ezt a sportot. Mint mondja: titkon mindig arra vágyott, hogy egyszer találkozhasson minden idők legnagyobb focistájával, Pelével, azt azonban a legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy egyszer valóban teljesül majd a kívánsága.

Bence nem szerénykedett az ajándékozáskorSaját magát adta ajándékul Pelének Istenes Bence - fotó

Szerdán azonban megtörtént a csoda: Pelé Magyarországra érkezett, a családalapítást tervező Bence pedig azon szerencsések közé tartozhatott, akik találkoztak vele. A ValóVilág népszerű műsorvezetője nem mindennapi ajándékkal kedveskedett a focistának. „Azt mondtam magamnak, hogy egyszer van itt, adjuk meg a módját, úgyhogy vittem neki egy csomag magyar paprikát, egy Rubik kockát, valamint egy képet magamról – elvégre, mégiscsak ez a három leghíresebb dolog Magyarországon” – mesélte nevetve a rendkívül szerény Istenes. Pelé persze érti a humort, és szereti is, úgyhogy jót nevetett a meglepetésén. Bencének arra is alkalma nyílt, hogy interjút készíthessen a brazil focistával – ezt egyébként majd a Brandmánia című műsorban láthatják a nézők.

Közös örömzenélésbe torkollott a barátkozás

Megkérdeztem tőle, hogy szereti-e a zenét, valamint, hogy ismeri-e Michel Telót (brazil énekes – a szerk.), mire mondta, hogy persze, és még mennyire. Szerencsére – az ösztöneimnek köszönhetően – vittem magammal egy ukulelét a találkozóra, és szépen ügyesen eljátszottam, valamint el is énekeltem neki Michel egyik dalát. Olyannyira tetszett neki a dolog, hogy végül maga is bekapcsolódott az éneklésbe” – büszkélkedett az X-Faktorban is remekül helytálló Bence, akit annyira megkedvelt a focista, hogy – a búcsú előtt – odahúzta magához, és jól lepacsizott vele. „Már épp távozóban voltam, amikor mondta, hogy – persze, csak ha szeretném – csinálhatnánk egy közös fotót a telefonommal. Óriási figura volt, most még jobban szeretem, mint eddig” – áradozott Bence, aki, ha a futballban nem is teljesen, de a televíziózásban megtalálta a számításait: manapság ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott televíziós arc.

Olvass tovább

Hozzászólások

Kincsgyöngy 2014-03-27 13:30

Miért, ő is homo? idézet: Csendike (4) 2014-03-27 12:01:27

 

...sapiens

 

                                      :)

 

----------------------------------------------------------

„Mennyivel könnyebb itt, mint a való életben, mert nem kell cipelnünk magunkkal szavaink súlyát, nyugodtan hátra hagyhatjuk magunk mögött a topikban!„ üdv.: KGy

 

Kincsgyöngy 2014-03-27 13:04

 

A pirospaprika tutira nem bolti, hanem jó minőségű színtiszta és az egész szerintem nem más, mint reklám! Ennél fogva szerintem tuti, hogy szponzorok állták, még a fotózást is…

 

Bence utóbbihoz csak hozta az anyagot… Mert tudvalévő, hogy minden fotós hozott anyagból dolgozik…

 

                                   

                                       :)

 

----------------------------------------------------------

„Mennyivel könnyebb itt, mint a való életben, mert nem kell cipelnünk magunkkal szavaink súlyát, nyugodtan hátra hagyhatjuk magunk mögött a topikban!„ üdv.: KGy

 

liventa 2014-03-27 12:19

Na, pofátlanságban már megvan Berki követője!Bőre ennek is, mint a rinocéroszé.

Csendike 2014-03-27 12:01

Miért, ő is homo?

cell 2014-03-27 10:58

Ki a banat ez az Istenes Bence? Komolyan mondom itt olyan "celebeket" kerít elő az NLC akiket azt sem tudom kicsoda.Amugy meg jol megadta a modjat akár ki is ez. Irgalmatlan kiadasba vetre magat a csomag paprikaval meg a Rubik kockaval. 

csutak51 2014-03-27 10:47

Ezt a szerénységet! :D

Nők Lapja Cafe 2014-03-27 10:47

Istenes Bence a minap abban a megtiszteltetésben részesült, hogy találkozhatott minden idők legnagyobb focistájával, Pelével.

Nők Lapja Café: Saját fotóját ajándékozta Pelének Istenes Bence