Sztárok

Saját fotóját ajándékozta Pelének Istenes Bence

Istenes Bence a minap abban a megtiszteltetésben részesült, hogy találkozhatott minden idők legnagyobb focistájával, Pelével.

Az RTL Klub és a Music Fm vagány műsorvezetője hatalmas futballrajongó, akár több ezer kilométert is képes utazni csak azért, hogy lássa a kedvenc csapatát élőben játszani. Istenes Bence egyébként nemcsak rajong, de a szabadidejében maga is űzi ezt a sportot. Mint mondja: titkon mindig arra vágyott, hogy egyszer találkozhasson minden idők legnagyobb focistájával, Pelével, azt azonban a legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy egyszer valóban teljesül majd a kívánsága.

Bence nem szerénykedett az ajándékozáskorSaját magát adta ajándékul Pelének Istenes Bence - fotó

Szerdán azonban megtörtént a csoda: Pelé Magyarországra érkezett, a családalapítást tervező Bence pedig azon szerencsések közé tartozhatott, akik találkoztak vele. A ValóVilág népszerű műsorvezetője nem mindennapi ajándékkal kedveskedett a focistának. “Azt mondtam magamnak, hogy egyszer van itt, adjuk meg a módját, úgyhogy vittem neki egy csomag magyar paprikát, egy Rubik kockát, valamint egy képet magamról – elvégre, mégiscsak ez a három leghíresebb dolog Magyarországon” – mesélte nevetve a rendkívül szerény Istenes. Pelé persze érti a humort, és szereti is, úgyhogy jót nevetett a meglepetésén. Bencének arra is alkalma nyílt, hogy interjút készíthessen a brazil focistával – ezt egyébként majd a Brandmánia című műsorban láthatják a nézők.

Közös örömzenélésbe torkollott a barátkozás

Megkérdeztem tőle, hogy szereti-e a zenét, valamint, hogy ismeri-e Michel Telót (brazil énekes – a szerk.), mire mondta, hogy persze, és még mennyire. Szerencsére – az ösztöneimnek köszönhetően – vittem magammal egy ukulelét a találkozóra, és szépen ügyesen eljátszottam, valamint el is énekeltem neki Michel egyik dalát. Olyannyira tetszett neki a dolog, hogy végül maga is bekapcsolódott az éneklésbe” – büszkélkedett az X-Faktorban is remekül helytálló Bence, akit annyira megkedvelt a focista, hogy – a búcsú előtt – odahúzta magához, és jól lepacsizott vele. “Már épp távozóban voltam, amikor mondta, hogy – persze, csak ha szeretném – csinálhatnánk egy közös fotót a telefonommal. Óriási figura volt, most még jobban szeretem, mint eddig” – áradozott Bence, aki, ha a futballban nem is teljesen, de a televíziózásban megtalálta a számításait: manapság ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott televíziós arc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top