Sztárok

Mégsem lesz apa Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsi szeretnének mindent előre megtervezni, mielőtt gyermeket vállalnak.

Eseménydús napok vannak Zámbó Krisztián háta mögött: az énekes néhány nappal ezelőtt még azt hitte, hamarosan apai örömök elé néz, a minap azonban kiderült, hogy ez csupán vaklárma volt. Az Édes Élet sztárja lapunknak mesélt a benne kavargó érzésekről. “Tévedett a terhességi teszt, van ilyen. Miután elmentünk az orvoshoz, kiderült, hogy a párom, Zsuzsi nem várandós, s csupán a terhességi teszt űzött velünk tréfát. Őszintén szólva hideg zuhanyként ért a hír, mert már egészen kezdtem beleélni magamat az apaság gondolatába” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a TV2-n futó reality szereplője. Zámbó Krisztián szerint ez a történet mindkettejük számára egy teszt volt.

“A legideálisabb az lenne, ha ikreink születnének”

Most kiderült, hogyan viselkednénk, hogyha igaz lenne, ha azt hinnénk, hogy tényleg kisbabánk lesz. Szerintem az élet ezzel a dologgal már jó előre fel akart készíteni minket a jövőre” – folytatta az önéletrajzi könyvet piacra dobó Krisztián, aki azt is elárulta: egy bizonyos szinten örül annak, hogy egyelőre nem lesz édesapa. “Zsuzsival szeretnénk mindent előre Mégsem lesz apa Zámbó Krisztiánmegtervezni, rendesen utánaolvasni a dolgoknak – mit hogy kell a terhesség előtt és alatt –, és alapjaiban átalakítani az életvitelünket. Eldöntöttük, hogy ezentúl sokkal jobban odafigyelünk majd az étkezésünkre, az életmódunkra, mert nyilván azt szeretnénk, ha semmi probléma nem lenne majd a születendő gyermekünkkel” – mondta. Az esküvőre spóroló énekes és párja, Zsuzsi között óriási az összhang, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy arra a kérdésre, miszerint kisfiút vagy kislányt szeretnének első gyermeknek, azonnal rávágták: mindegy, csak egészséges legyen. “Az biztos, hogy több gyermeket szeretnénk, egy kisfiút és egy kislányt. A legideálisabb az lenne, ha különböző nemű ikreink születnének, mert így azonnal teljesülne az álmunk” – mondta az énekes, aki mindent, amit Zámbó Jimmytől megtanult, tovább szeretne majd adni a gyermekeinek.

Zámbó Krisztiánról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top