Sztárok

Hollywoodi esküvő olcsón

Az ismert emberek többsége egy vagyont költ a nagy napra, viszont néhány megfizethető ötletet mi is elleshetünk tőlük.

A guru tanácsa: mécses, büféasztal és online meghívó

Kevin Lee
Kevin Lee

Az egyik legelismertebb amerikai esküvőszervező, Kevin Lee szerint akad olyan ügyfele, aki csak virágokra 40 ezer dollárt tud elkölteni, noha szerinte egy látványos esküvőnek nem kell egy ház árába kerülnie. Annak idején Brad Pitt és Jennifer Aniston esküvőjét is ő szervezte, ahol a mottója ugyanez volt: a kevesebb több. “Spórolni lehet például azzal, ha a pár online rendeli meg a meghívókat, sőt online is küldi ki őket. A másik költséghatékony módszer a büféasztal, mivel ez olcsóbb, mint a felszolgált ételek, nem beszélve arról, hogy akkor feleannyi pincérre van szükség. A zenekar helyett DJ-t fogadni, nos, ez ma már inkább menő, mint ciki. A különleges dekorációk divatosak, és nem kell belőlük sok. Az űrt inkább gyertyákkal vagy mécsesekkel érdemes kitölteni, mivel a hangulatvilágításnál romantikusabb nincs” – ecsetelte Lee, aki szerint felesleges megvenni a  menyasszonyi ruhát, főleg akkor, ha az embernek nincs sok pénze a nászra.

A nagy nap előtt állsz, de még nem tudod, hol szeretnéd kimondani a boldogító igent? Segítünk!

Sztárok és tippek:

Királyi!
Nemcsak a britek, hanem az egész világon több millióan figyelték Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét. Az azóta Katalin hercegnének szólított menyasszony nemcsak azzal keltett feltűnést, hogy hosszú haját leengedve viselte, hanem azzal is, hogy nem fogadott sminkest. Helyette inkább magának készítette el. Aki nem ennyire biztos magában, elmehet egy tanfolyamra. Az itt szerzett tudás egyszeri befektetés helyett egy egész életen át használható, és némelyik kurzus nem is kerül többe, mint egy jó esküvői smink.

Csak, akit szeretsz…
Az amerikai elnök felesége, Michelle Obama szerint a legfontosabb, hogy azokat hívja meg mindenki az esküvőjére, akiket szeretne. Pár éve a Good Morning America műsorában azt mondta: “mindig lesz, aki megsértődik, nem lehet mindenkinek megfelelni. A vendéglistára az kerüljön fel, akit igazán szeretnél”.

Minden fotó egyedi
Nem kell ahhoz tengerpart, hogy az esküvői fotók egyediek legyenek, nincs ugyanis két egyforma esküvő. Christina Ricci például egy belvárosi ház egyik szobájában fotóztatta magát, Kate Bosworth pedig egy mezőn.

Hollywoodi esküvő olcsón

Régi ruha
Keira Knightley egy régimódi szabású Chanel ruhát viselt tavalyi esküvőjén, ráadásul nem aznap vette fel először. A vintage a 2014-es év egyik esküvői trendje, és mindenkinek akad a ruhatárában egy megfelelő darab, amiben kényelmesen érzi magát, és jól kihasználható.

Hollywoodi esküvő olcsón

Természetes
A rusztikus és a természetes idén szintén jellemzője a divatos esküvőnek. Kate Bosworth a természetesség jegyében tartotta az esküvőjét és a lagzit is, ráadásul olcsóbb volt, mint egy puccos hotel.

Hollywoodi esküvő olcsón

Virágkorszak
A Rém rendes család szőkéje, Christina Applegate titokban tartotta meg az esküvőjét Martyn Lenoble-lal, a saját Los Angeles-i házuk nappalijában. A családias környezethez illően romantikus, hippis ruhát viselt a menyasszony. Idén a hippi divat újra nagy sikr, minél régebbi, annál jobb, de a mostanában kapható hosszú ruhákból is gazdaságosan lehet válogatni.

Hollywoodi esküvő olcsón

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top