Sztárok

Könnyekben tört ki Tóth Gabi – videó

Könnyek között figyelte tíz évvel ezelőtti önmagát Tóth Gabi a Megasztár 10! című műsorban. Az énekesnőt meghatotta a tisztaság, ami akkor áradt a szeméből.

Könnyekben tört ki Tóth Gabi - videóTóth Gabi, Palcsó Tomi és Caramel. A Megasztár második szériájának döntős hármasa. Bár Palcsó Tomi kevesebbet hallat magáról, mint másik két társa, róluk elmondható, hogy a jelenlegi hazai könnyűzene legfontosabb szereplői. Tóth Gabi könnyek között hallgatta tíz évvel ezelőtti önmagát a TV2 tehetségkutatójának nosztalgiaműsorában.

Gyermeki ártatlansággal tekintett a jövőbe

“Tíz év múlva biztos vagyok benne, hogy szép életem lesz, mert úgy küzdök és úgy dolgozom érte, hogy szép legyen. Szeretnék egy házat, sok állatot, mert nagyon szeretem őket, meg egy pasit mellém, és akkor már tök jó minden” – mondta gyermeki ártatlansággal az akkor még csak 16 éves Tóth Gabi, aki most 26 évesen könnyekig hatódott egykori önmagán. “Ami nagyon megható: az a tisztaság, ami a szemben látszott, az, hogy mekkora tervek elé néztem, és hogy az élet mennyi olyan dolgot dobott elém, ami megtöri az embert” – elemezte önmagát Tillának a nemrégiben szakításon átesett énekesnő.

Hogy hogyan néztek ki az énekesek tíz évvel ezelőtt, azt a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top