Sztárok

Kiderült: ő György herceg új nevelője

A fiatal nő a 71 éves Jessie Webbet, Vilmos herceg saját nevelőjét váltja.

Kiderült: ő György herceg új nevelőjeVilmos brit herceg és felesége, Katalin hercegnő kisfiára első nagy külföldi utazása során egy Spanyolországból származó nevelőnő gondoskodik. A hercegi párt és a nyolc hónapos György herceget – akit legutóbb II. Erzsébet egy egyedi ajándékkal lepett meg – Ausztráliába és Új-Zélandra kíséri áprilisban Maria Teresa Turrion Borrallo, aki néhány hete dolgozik teljes időben a királyi háznak – közölte a család londoni rezidenciája, a Kensington-palota.

A harmincas évei közepén járó nő az angliai Bathban lévő híres Norland College-ban szerezte képesítését. Az iskola ismert hagyományos barna egyenruháiról és arról, hogy 1982 óta gazdag és híres családoknak közvetít nevelőnőket.

A bébiszitterek mindig is nagy szerepet játszottak a gyerekek nevelésében a királyi házban. A trónörökös, Károly herceg elmondása szerint legalább olyan szoros kapcsolatban állt nevelőnőjével, Mabel Andersonnal, mint szüleivel, II. Erzsébet királynővel és Fülöp herceggel, akiknek alig volt idejük a fiukra.

Nézd meg, hol töltötte első vakációját György herceg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top