Sztárok

Bizalmasa öltözteti majd a várandós Ördög Nórát

Ördög Nórának az egyik legnagyobb bizalmasa a stylistja, Holdampf Linda.

A második gyermekével várandós Ördög Nóra vakon megbízik a stylistjában, Holdampf Lindában. Nem csoda, hiszen Nóra és Linda hosszú ideje ismerik egymást, s az elmúlt években a munkakapcsolat barátsággá alakult kettejük között.

Ördög Nóra önazonos lesz a Szombat Esti Lázban

Nóri az egyik legjobb barátnőm. Amikor kiderült, hogy ő lesz a Szombat Esti Láz műsorvezetője, és én a stylistja, nagyon örültem. Külön megtiszteltetés, hogy ebben a nem mindennapi helyzetben én lehetek mellette” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Holdampf Linda. A stylist Bizialmasa öltözteti majd a várandós Ördög Nórátmár több alkalommal dolgozott együtt Nórával, ennek köszönhetően pedig fél szavakból is megértik egymást. “Azt gondolom, hogy én elég jól ismerem Nórit, tudom, mi az, amit szeret, s mi az, amit nem. Neki nagyon finom, romantikus, nőies ízlése van, a hétköznapokon is a puha, lágy darabokat részesíti előnyben – persze nem olyan ruhák lesznek rajta, mint amiben az ember lemegy a közértbe” – mondta a Sebestyén Balázst is öltöztető stylist, aki azt is elárulta: minden adásban arra fog törekedni, hogy a folyton megújuló Nóri csinos és elegáns legyen. “Semmiképp sem szeretném eltakarni a domborulatait, szerintem egy kismamának nem kell takargatnia magát. Egyet ígérhetek: Nóri, ahogy a többi műsorban, úgy a Szombat Esti Láz ideje alatt is önazonos lesz.”

A műsorvezető a minap az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt a második terhességéről:




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top