Sztárok

Visszatér a képernyőre az állapotos Ördög Nóra

Bár csak egy rövid időre, de így is visszatér a képernyőre Ördög Nóra, akit a Szombat Esti Láz műsorvezetőjeként láthatunk hamarosan újra, ám az még kérdéses, hogy az X-Faktort elindítja-e, vagy már a kezdetektől másik műsorvezetővel keresik a mentorok a tehetségeket.

Így is visszatér a képernyőre Ördög NóraTegnap blogjában jelentette be Ördög Nóra, hogy második gyermekével várandós. A műsorvezető és férje tökéletesen időzítve, a családi nyaraláson osztotta meg a hírt a nyilvánossággal, ezzel elkerülve, hogy az újságírók azonnal bombázni kezdjék őket kérdéseikkel. Nánási Pál saját weboldalán egy fotót is megosztott már ötödik hónapban járó feleségéről és kislányukról, Miciről.

A Szombat Esti Lázban még láthatjuk

Nóra rajongóinak hada elárasztotta jókívánságaival a boldog kismamát, a Nők Lapja Café olvasói is egytől egyig gratuláltak az ifjú szülőknek, ezzel együtt sajnálják, hogy csak rövid ideig láthatják kedvencüket a képernyőn. Információink szerint ugyanis Nóra, akárcsak első terhessége alatt is, ezúttal is várandósan vezet majd műsort: a Szombat Esti Lázban még láthatják a nézők, ám az X-Faktor sorsáról – az RTL Klub sajtóosztálya szerint – még egyeztetnek a kismamával. Bár nagy valószínűséggel nem Ördög Nóra vezeti majd a tehetségkutató legújabb szériáját, hisz bár az ősszel induló műsor idején Mici kistestvére már 2-3 hónapos lenne, a nyári előválogatókon azonban nem tudna részt venni műsorvezetőként, hisz nagyjából akkortájt hozza majd világra a legifjabb Nánásit.

Ördög Nóra családjáról készült képgalériánkat itt végiglapozhatod!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top