Sztárok

Szélfútta sztárok

Lehet bárki bármekkora a sztár, a természet erejével még ők sem bírják felvenni a versenyt. Ez pedig bizony igencsak vicces szituációkat tud szülni, főleg, ha ott van egy lesifotós is a közelben. Salma Hayeknek, Sarah Jessica Parkernek, Katie Holmesnak és Katalin hercegnének is meggyűlt már a baja a széllel.

Szélfútta sztárokNincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy kellemes nyári szellő okoz kínos pillanatokat. Katalin hercegné regényt írhatna már erről, annyiszor kapott a szoknyája alá a szél hivatalos eseményeken. Azonban nem ő az egyetlen híresség, akinek már meggyűlt ezzel a baja. Sarah Jessica Parkernek egészen a nyakáig repítette a szoknyáját egy New York-i szemtelen szellő, de Salma Hayek formás idomait is ennek köszönhetően örökítette meg egy szemfüles fotós. Ursula nevű bloggerünk összegyűjtötte a történelem legviccesebb, legkínosabb és legemlékezetesebb szélfútta pillanatait, amiket a Cafeblog/Ursula oldalán nézhetsz végig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top