Sztárok

Ezért lett öngyilkos Mick Jagger barátnője

Mick Jagger elhunyt kedvesének testvére, Jan Shane szerint a divattervező teljesen más életet élt, mint amilyet valójában szeretett volna.

Gyászol Mick Jagger. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Rolling Stones énekesének kedvese hétfőn öngyilkos lett. Az éppen turnézó zenész a hírek szerint teljesen összetört L’Wren Scott halálhírének hallatán, s egyszerűen képtelen túltenni magát a történteken.

Nővére szerint teljesen más életre vágyott

Ezért lett öngyilkos Mick Jagger barátnője

Miközben Mick Jagger – legalábbis a bennfentesek szerint – önmagát (is) hibáztatja szerelme haláláért, a negyvenhét éves korában elhunyt divattervező nővére, Jan Shane úgy véli, hogy a zenésznek semmi köze sincs a tragédiához. “Attól fogva, hogy összejöttek Jaggerrel, az élete olyan lett, akár egy álom: a zenekarral folyamatosan járták a világot. S miközben ő mindenhol megfordult, én háztartásbeli voltam, a családomnak szenteltem az életem. Emlékszem, egyszer nálunk volt, s miközben kikísértem az ajtón, azt mondta: »tudod mit? nagyon irigyellek téged!« Irigy volt rám, és az életemre” – nyilatkozta a Daily Mailnek a könnyeivel küszködő asszony. Jan szerint a húga a fényűző élet ellenére boldogtalan volt. “Felépített egy karriert, egy céget, mindent elért, amit akart – mindene megvolt, egyetlen dolgot kivéve. A lelke mélyén mindig is szeretett volna gyermekeket, és azt, hogy úgy élhessenek Jaggerrel, mint más, normális családok” – mondta Jan, hozzátéve: azt kívánja, bárcsak közelebbi viszonyt ápolt volna Wrennel.

Galériánkban többek között azt is megnézheted, milyen volt gyermekként a divattervező:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top