Sztárok

Való Világ 6: Ádám megalázóan beszélt Vikiről

Helikopterező kettő alulmaradt helikopterező eggyel szemben. Ádámmal a kiesése után beszélgettünk, a fiú elárulta, bármit megtett volna, hogy megnyerje a fődíjat, még azt is, hogy megalázza egyik társát...

Ennyi volt a móka mára tegnapra, zárul Ádám mókatára – a Gyúrós József helyére érkezett játékosnak tegnap este véget ért a VV-s pályafutása, ugyanis (79-21 arányban) csúfos vereséget szenvedett Aureliótól. Utóbbi a győzelme után olyan extázisba került, hogy kirohant a stúdióban helyet foglaló exvillalakókhoz – ám (mint azt az RTL Klub sajtóosztályától megtudtuk) ezért nem kap büntetést. A “Horváthcountry kifejezés megalkotója egyébként kemény húsz napot töltött a villában, szóval ez az egész számáraVV Ádám minden bizonnyal leginkább olyan volt, mint egy laza külföldi kiruccanás. A Sebestyén Balázst nem túlzottan kedvelő Ádám egyébként nem szomorú, már annak is örül, hogy egyáltalán volt lehetősége megmutatni magát (meztelenül és ruhában egyaránt, ugye). VV Józsihoz, valamint VV Alexához hasonlóan ő is a médiában képzeli el a jövőjét, de akkor sem fogja telesírni a párnáját, ha esetleg nem jön össze az áhított karrier. “Ha nem tudok elhelyezkedni a médiában, akkor sincs semmi probléma, visszatérek az eredeti munkámhoz. A villa előtt favágóként dolgoztam, számomra egyáltalán nem büdös a munka, a bőrkeményedésektől sem riadok vissza” – mondta a Nők Lapja Cafénak Ádám.

A nyereményért  akár Vikit is ágyba vitte volna

VV Ádám

A tangában hódító srác – ha lehetősége adódna – rádiósként próbálná ki magát. S bár a villában nem aratott túl nagy sikert a csajoknál (VV Iza és VV Zsófi is lepattintotta), a tényleges való életben ennél nagyobb szerencséje van a gyengébbik nem képviselőinél. “Nem akarok nagyzolni, de több partnerem volt, mint ahány ujjam van a kezemen és a lábamon összesen – mondta. S, hogy mit vállalt volna be a győzelemért? Mindent – de tényleg. “Még Vikivel is simán benne lettem volna akármiben – akár szexeltem is volna vele. A tizenkét millióért, a lakásért és az autóért megtettem volna, nem haltam volna bele – hagyták el a társát alázó mondatok a száját.

A tangában hódító fiú lapunknak azt is elárulta, hogy mi fog neki a leginkább hiányozni a villából: a jacuzzi, a babzsákok és a műfű. Egy biztos: Ádámtól – ha mást nem is – sportszerűséget biztosan lehet tanulni: párbajellenfeléről, Aurelióról úgy nyilatkozott, akár egy igazi gentleman. Lehet, hogy nem tud viselkedni, de azt gondolom, hogy ő egy igazi showman, akinek helye van a villában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top