Sztárok

Féltékenységről vallott Szinetár Dóra – videó

Szinetár Dóra és párja, Makranczi Zalán is szerepelnek majd a hamarosan kezdődő Szombat Esti Lázban.

Hamarosan indul a Szombat Esti Láz 2014-es szériája, amelyben idén – az előző évekkel ellentétben – sztárpárok küzdenek majd meg egymással. Eszményi Viktória és Heilig Gábor mellett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán is feltűnnek majd a táncparketten. A másik két sztárpár nevét egyelőre nem hozta nyilvánosságra a csatorna, annyit azonban tudni lehet, hogy Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila biztosan nem lesznek a versenyzők között. Szinetár Dóra és szerelme a tegnapi Fókuszban meséltek arról, mit várnak a műsortól, miközben az a bizonyos zöld szemű szörny is szóba került.

Az ember valamilyen típus ilyen szempontból: vagy féltékeny, vagy nem féltékeny típus. Azt hiszem, hogy én nem vagyok az, tehát valahogy nem fordul meg a fejemben. Azt is szokták mondani, hogy az ember magából indul ki” – mondta az interjúban a félelmetes helyzetbe került Dóra. Hozzá hasonlóan párja, Makranczi Zalán sem féltékeny típus. “Elmentem megnézni Dórit a Chicago című előadásban Miskolcra. Hát ott gyakorlatilag erről szól a szerep, hogy ott ő mindenkivel megpróbál kikezdeni azért, hogy kikerüljön a börtönből – mármint nem a Dóri, hanem a szereplő. És semmi…hát ez egy szerep, eljátszotta, tök jól, és örültem neki” – magyarázta a színész.

Itt megnézheted a Fókusz riportját teljes egészében:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top