Sztárok

5 emlékezetes pillanat – 10 éves a Megasztár

Idén 10 éves a Megasztár. És bár nem értek egyet a "minden évben egy tehetségkutatót a népnek" elvvel, ideje visszaemlékezni a modern Ki mit tud? tehetségeire. Íme 5 pillanat, amit a Megasztárnak köszönhetünk!

1. Libabőr
Nem gondolom, hogy különösebben magyarázni kellene, miért ez volt a PILLANAT a Megasztár életében.

2. Már nem fájt az angol
Lehet, nekem vannak nagy igényeim, de rosszul vagyok attól, ha egy énekes képtelen szépen megtanulni egy angol dalszöveget. Király Viktor (és talán még az angoltanárként dolgozó Póka Angéla) azonban e téren is egy üde színfoltjai lettek a Megasztár életének. Végre nem fájt az angol szöveg, remek hangja is van, és ami akkor nagyon hiányzott Viktorból – az, hogy kapcsolatot teremtsen a közönséggel az előadás alatt -, mostanra végre megjelent, főleg az eurovíziós fellépései alatt.

3. Jó értelemben, soha nem fájt ennyire egy előadás
Fogalmam sincs, mi történt a Megasztár óta Póka Angélával, de az biztos, hogy tehetségkutatós produkció azóta sem volt ilyen hatással rám, és ha már itt tartunk, a szerkesztőség nagy része kedveli Angéla előadását. Valamivel több mint 3 perc, amikor érték volt a tévében.

4. Hazám
Oláh Ibolya lehet, hogy betört egy ajtót a kezével a Megasztár alatt, de minket ez kicsit sem érdekel, ahogy a tetoválásainak száma vagy a magánélete sem. Mi inkább az Ez itt az én hazám előadása miatt gondolunk vissza örömmel a Megasztáros szereplésére, még akkor is, ha ő ma már inkább a tehetségkutatók negatív hatásairól énekel.

5. Testvérek
A Tóth lányok külön-külön és később duettben is bizonyítottak a Megasztár színpadán. Sokan emlékeznek még az első közös fellépésükre, amikor Vera védelmező nagytestvérként énekelt a húgával.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top