Sztárok

Példátlan dolgot tett Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó, úgy döntött, mostantól becsületkasszás rendszerben varázsolja széppé a hölgyeket.

Példátlan dolgot tett Molnár AnikóTavaly év végén szállt be társtulajdonosként barátnője szépségszalonjába Molnár Anikó, aki most olyan reformot vezetett be az üzletpolitikájukban, ami eddig szinte példátlannak mondható. “Sok telefonhívást kaptam, melyben a sminktetoválás árairól érdeklődtek. Akkor még szabott áraim voltak, amiket több tetováló kolléga áraihoz igazítottam, sem olcsó, sem drága nem voltam. Mégis nem egyszer kaptam a telefonba azt a választ,hogy »értem, akkor még egy kicsit spórolnom kell«, vagy »ó, az nekem nagyon drága«… Ilyenkor mindig elszomorodtam, mert tudtam, mit éreznek ezek a nők. Tudtam, hogy szépek szeretnének lenni, de nem tehetik meg, hogy kifizessék és tudtam, hogy ezzel veszítek egy-kettő-három vendéget” – kezdte az állatvédelem egyik vezető hírnöke, akinek az egyik vendége adta a forradalmi ötletet.

Anikó bízik a sikerben

A(z) “Te mit gondolsz Anikó ötletéről?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Bár pozitív a kezdeményezés, de nem fog belőle megélni.

Egy hónapja viszont egy hölgy, aki korrekcióra jött vissza hozzám, ami ingyenes, a tetoválás végén a kezembe nyomott egy nagyobb, már-már zavarba ejtő borravalót, annak ellenére, hogy mondtam neki, nem kell fizetnie semmit. Ő mégis ragaszkodott hozzá. Ekkor született meg bennem az ötlet, melyről bevallom, már régebben hallottam más vállalkozással kapcsolatban. Eldöntöttem, hogy törlöm az árlistámat! Nemcsak a sminktetoválás árait, hanem minden szolgáltatásnak az árát” – osztotta meg közösségi oldalán a hírt a nemrégiben kés alá feküdt Anikó, akinek ötletét a szalonban többi dolgozója is támogatta, így mostantól ebben a szellemben varázsolják széppé a vendégeket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top