Sztárok

Újabb drasztikus műtétre készül Angelina Jolie

Újabb beavatkozásnak veti alá magát, hogy csökkentse a rák kialakulásának veszélyét. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a színésznőn nagyjából egy évvel ezelőtt masztektómiát, azaz teljes emlőszövet eltávolítást végeztek saját kérésére. A ráktól való félelem továbbra is üldözi.

Újabb drasztikus műtétre készül Angelina JolieMiközben ismét a mozivásznon (a Csipkerózsika legújabb változatának fő gonoszaként láthatjuk hamarosan)  és a reflektorok kereszttüzében tündököl mosolyogva, a színfalak mögött félelemből bátorságot kovácsolva készül újabb radikális beavatkozásra. Az Entertainment Weekly magazinnak adott interjújában így fogalmaz: “Hátra van még egy műtét, amit még nem végeztek el, de rengetek tanácsot, támogatást kapok csodálatos emberektől, hogy túljussak a következő lépésen. Nagyszerűen vagyok!… És boldog, hogy meghoztam a döntést. Szerencsés voltam, hogy ilyen remek orvosok gondoskodtak rólam és a gyors felépülésről…” – nyilatkozta Brad Pitt kedvese. 

Hogy pontosan mi készteti Jolie-t arra, hogy újabb műtétet hajtsanak rajta végre, azt bloggerünk írásában olvashatod el részletesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top