Sztárok

Szülés utáni depressziójáról vallott Hódi Pamela

Olyannyira szent a béke Berki Krisztián és Hódi Pamela között, hogy a fiatalok csak úgy turbékoltak szerda reggel a Mokkában. A kismama elárulta, megbocsátott párjának és bár Berki mindig is szeretett flörtölni, a szülés utáni depressziója rásegített a féltékenységre.

Összebújva, egymást Szülés utáni depressziójáról vallott Hódi Pamelaölelve, puszilgatva nyilatkozott szerda reggel a Mokkában Hódi Pamela és Berki Krisztián. A frissen kibékült szerelmesekről csak úgy sugárzott, hogy újra minden rendben, sőt a macsó testépítő még azt is elárulta, sokkal mélyebben érez kedvese iránt, mint eddig bármikor. “Krisztián újra szerelmes lett belém. Körülbelül egy hete folyamatosan csókolgat, puszilgat, mindennap, napjában többször is elmondja, hogy szeret– mesélte boldogan a kismama, aki azt is elárulta Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek, hogy mostantól jobban odafigyel, kinek ad a szavára.

Többé nem hallgat a rosszakarókra

Amikor az ominózus fotót megkaptam Krisztiánról,  kiborultam. Utána találkoztam a hölggyel, Szonjával, akinek a párját is ismerem és onnantól egyértelmű volt, hogy nem történhetett köztük semmi. Krisztiánnak sok vaj van a fején, ez már kijárt neki, azonban én is nagyon naiv vagyok. Nem fogok mindenkinek mindent elhinni, nagyon sok rosszakarónk van– tette hozzá Pamela, aki azt is őszintén bevallotta, úgy érzi, szülés utáni depresszióban szenvedett. Krisztián ment, forgatott, minden nap jól nézett ki. Én teljes leépülésben pedig otthon voltam Natival, a császármetszés miatt fájt mindenem, úgyhogy  begolyóztam egy kicsit– árulta el a Jared Letora hajazó Berki Krisztián kedvese.

A teljes beszélgetést pedig a videóra kattintva visszanézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top