Sztárok

Így változtatta meg a siker az Éjjel-nappal Budapest Laliját

Az Éjjel-nappal Budapest Lalijának sajátos a gondolkodása a csajozással kapcsolatban.

Az Éjjel-nappal Budapest Lalija nem az eszével hódítAz Éjjel-nappal Budapest Laliját anno a sorozat indulásakor egy vicces, őrült srácnak ismerhették meg a nézők, aki – hiába a humora – sohasem volt az a tipikus szépfiú, éppen ezért nem mondhatni, hogy túlzottan szerencséje lett volna a csajoknál. Igen ám, de aztán jött az óriási mulatós karrier, vele együtt pedig a Lali pop című fantasztikus nóta is, amely egy csapásra népszerűvé tette a gyengébbik nem képviselőinek körében. A hölgyrajongók számára azonban van egy rossz hírünk: Lalinak – legalábbis a csajokat tekintve – jelenleg nem a minőség, hanem a mennyiség a leglényegesebb. “Vitathatatlan, hogy régen a kutya sem nézett rám – azonban, amióta Csóró Laliként ismertté váltam, sokkal könnyebben ismerkedem a lányokkal. A koncertjeimre előszeretettel járnak a csajok, akik közül mindig megpróbálok valakit felvinni az albérletbe, hogy aztán a szobámban… megvitassuk az élet nagy dolgait” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Lali.

Mivel veszi le a csajokat a lábukról?

Az Éjjel-nappal Budapest Lalija nem az eszével hódít

A mulatós sztár – az állítása szerint – mindig arról álmodozott, hogy egyszer ilyen élete lesz. S hogy mivel veszi le a lábukról a csajokat? Nem holmi Shakespeare szonettekkel, vagy a birtokában lévő lexikális tudással. Szórakoztató és vicces vagyok – ez pedig a csajok számára is nyilvánvalóan vonzó. Szerintem én nem az eszemmel, hanem sokkal inkább a lehengerlő személyiségemmel hódítok – árulta el.

Ha valaki hosszú távon tervez velem, annak tudnia kell, hogy számomra egy dolog fontos, hogy egyetlen pillanatig se unatkozzak. Az unalom mindent megöl – mesélte a Gáspár Evelint kiakasztó Lali, hozzátéve: ő leginkább virággal, csokival és pezsgővel szokta meghódítani aktuális szíve választottját. Na, persze van, hogy még erre sincs szükség – a hírnév sok mindenre képes, ugye.

Galériánkban megnézheted, hogyan szórakoznak az Éjjel-nappal Budapest szereplői:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top