Sztárok

Ez köti még össze Tóth Gabit és Markó Robit

Tóth Gabi és Markó Róbert nem égetnek fel minden hidat maguk mögött.

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Tóth Gabi és Markó Róbert közel egy év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Az X-Faktor mentora és a profi táncos a Fókusz kamerái előtt beszélt először és utoljára a szétválásuk okáról. “Jó pár hete döntöttük el azt, hogy olyan formában nem fogunk működni, mint egy párkapcsolat” – nyilatkozta elcsukló hangon Robi. Hozzá hasonlóan Gabi is nehezen tudott beszélni a benne kavargó érzésekről. “Nem fogom eljátszani, hogy nem visel meg, mert nagyon megvisel, mert van egy hiányérzet ilyenkor az emberben, de abszolút megpróbálom úgy felfogni, hogy nem veszítettük el egymást” – mondta a könnyeit törölgetve. S bár sokan úgy gondolják, hogy egy-egy szétválás után az a legjobb döntés, ha az ember jó ideig nem keresi exkedvese társaságát, Gabiékban ez a dolog egyetlen pillanatig sem merült fel.

A színpadon továbbra is egy párt alkotnak

A folyamatosan megújuló énekesnő és Robi szemmel láthatóan még mindig nagyon kötődnek egymáshoz, s azt sem titkolják: szeretnek egymás társaságában lenni. Ennek tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy – a szétválásuk ellenére – folytatják a közös munkát. Folyamatosan gyakorolnak, próbálnak, hogy minél több felkérésnek tudjanak eleget tenni – hamarosan például a Miss International Hungary szépségverseny pódiumán láthatjuk majd őket ismét együtt. Az áprilisi középdöntőre Gabiék egy igazán különleges, táncos produkcióval készülnek, amely – ha hihetünk a híreknek – legalább ugyanannyira szenvedélyes lesz, mint amilyeneket anno a műsor folyamán láthattunk tőlük. Bárhogy is alakul a jövőjük, egy dolog bizonyos: ők ketten a színpadon és a magánéletben is remek párost alkottak. Reméljük, előbbi még jó ideig kitart, ahogy azt is, hogy a közös munka során egyszer majd talán újra egymásra találnak.

Itt megnézheted Tóth Gabi és Markó Róbert búcsútáncát:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top