Sztárok

Való Világ 6.: Őt viheti párbajozni VV Ádám

A villalakók úgy döntöttek: VV Ádámmal nem szeretnének együtt élni a továbbiakban.

Tegnap este lezajlott a Való Világ negyedik kiválasztása, a nemrég kisiskolás diákokká avanzsált villalakók pedig úgy döntöttek, hogy “Jóképű” Ádámot küldik párbajozni. Tudjátok, az a fiú, aki – meglepő módon – celeb szeretne lenni, emellett azt is fontos megemlíteni, hogy ki nem állhatja az anyacsatorna egyik vezető arcát, Sebestyén Balázst.

VV Ádám, a modern Kazinczy

A(z) “Szerinted kit fog kihívni VV Ádám?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
VV Krisztián

VV Ádám arcán minden volt, csak meglepettség nem – mondjuk, miért is lett volna, hiszen már jó előre sejteni lehetett, hogy ő lesz majd a “szerencsés” kiválasztott. A korábban favágóként tevékenykedő fiú egyébként a villa egyik üde színfoltja, mindenről megvan a véleménye – például a deltoidokról is. Ádám mindemellett igazi nyelvújító: neki köszönhetjük ugyanis többek között a fújatás, valamint az aludnák kifejezéseket is – előbbit reméljük kevesen fogják használni csajozáshoz. Szerdán kihívás, vasárnap párbaj, ahol Ádám nagy valószínűséggel a villabeli legnagyobb ellenségével, konyhakésbűvölő Krisztiánnal méri majd össze az erejét. Vagy nem, ki tudja, láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni, ugye.

Galériánkban többek között azt is megnézheted, mit gondol VV Ádám a deltoidokról:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top