Sztárok

Díjat nyert Szabó Zsófi – videó

Szabó Zsófi a minap egy teljesen új oldaláról mutatta meg magát.

A Jóban Rosszban színésznőjének – a forgatásokkal járó lelki megterhelésnek köszönhetően – nincsenek egyszerű napjai mostanság, nem csoda hát, hogy az óriási áldozatot hozó Zsófinak talán még a szokottnál is nagyobb szüksége van a kikapcsolódásra.

Fél év kihagyás után újra hódolhat a szenvedélyének

A színésznő, hol a kedvese névnapjára való tortasütögetéssel, hol pedig valami egészen mással kapcsolódik ki. “A hétvégén Székesfehérváron jártam egy fogathajtó versenyen, ahol én magam is elindultam a sztárfutamon.” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Zsófi, akit Szentesi Vajk, és édesapja, István “mentorált”. A színésznő – aki egyébként egy bokasérülésnek köszönhetően fél évig nem pattanhatott nyeregbe – most először hajtott fogatot életében. “Régóta lovagolok, azonban a versenyzés eddig (minden szinten) kimaradt az életemből. Úgy tűnik, igaz a mondás miszerint kezdőké a szerencse, ugyanis nemcsak túléltem, de meg is nyertem a versenyt.” – mesélte Zsófi.

Az alábbi linkre kattintva megnézheted a színésznőről készült galériánkat. A videóból pedig kiderül, hogyan lovagol Szabó Zsófi:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top