Sztárok

Viharfelhők Shakira házassága felett

Shakira ultimátumot kapott a szerelmétől, Gerard Piquétől.

Shakira nemrég visszatért a szülési szabadságáról, és újra belevetette magát a munkába – ennek azonban nem mindenki örül. Ám mielőtt esetleg bárki azt gondolná, hogy a rajongók körében nem aratott osztatlan sikert a hír, gyorsan eláruljuk: szó sincs ilyesmiről.

Videoklip miatt állt a bál

Viharfelhők Shakira házassága felettHa hiszitek, ha nem, a gyermeke apja, Gerard Piqué az, aki elkezdett problémázni – írja a Huffingtonpost. S hogy mi ennek az oka? Arról maga Shakira beszélt a minap: “Tudod, ő olyan típusú ember, aki nagyon védi a »felségterületét«, jelen esetben engem, éppen ezért megkért, hogy ha egy mód van rá, akkor a videoklipjeimben többet ne dolgozzak együtt férfiakkal” – mondta az ominózus interjúban Shakira. Az énekesnő a bennfentesek szerint állítólag kicsit sem lelkendezett párja kérésének hallatán, ám – mivel más választása úgysem lett volna – eleget tett Piqué kérésének. “Ezentúl az lesz, amit ő szeretne, elfogadtam a döntését. Az egyetlen, aki rajta kívül tapogathatja majd a combjaimat, az maximum Rihanna lesz” – mesélte a családbővítésen gondolkozó énekesnő, aki korábban számtalan férfi előadóval dolgozott együtt – például Pitbull-lal is.

Viszlát, erotikával fűszerezett, szexi pasis klipek! Jól nézzük meg, mert ilyet többet nem látunk:

Ellenben ilyen típusú videoklipből minden bizonnyal készül majd még jó pár:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top