Sztárok

Újra férjhez megy Gergor Bernadett

Gregor Bernadett, úgy tűnik, ismét belevág a házasságba, sőt kisbabát is szeretnének párjával.

Újra férjhez megy Gergor BernadettGregor Bernadett és párja, Szarvas Attila résztvevői lesznek a hamarosan induló Szombat Esti Láznak, a műsorra pedig már konkrét terv is született. “Úgy tervezem, a táncparketten, élő adásban  kérem meg Berni kezét, hiszen szeretném, ha hozzám jönne feleségül. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy hosszasan jegyben járjunk, ezért az a vágyam, hogy minél hamarabb összeházasodjunk, és akkor valóban igazi család leszünk” – árulta el a színész.
A pár egyébként nagyon boldog, Gregor Bernadett, úgy tűnik, végre megtalálta az igazi boldogságot, és mindketten közös családra vágynak. “Még nem vagyok terhes, de mindketten nagyon szeretnénk kisbabát, kislányt remélünk. Persze felmerült bennem, mi lesz, ha azalatt fogan meg, amikor tart még a műsor, de nem hinném, hogy ez gondot jelentene. Ha a közönségnek tetszik, amit csinálunk, akkor az áldott állapot ellenére sem fogjuk abbahagyni a táncolást. Ismerem már annyira a testemet, hogy tudjam, mit bír, elég strapabíró nőnek tartom magam” – osztotta meg gondolatait a Blikk olvasóival a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top