Sztárok

Bocsánatot kért rajongóitól Dukai Regina

Ágynak esett Dukai Regina, rajongóitól pedig bűntudata miatt kért bocsánatot.

Bocsánatot kért rajongóitól Dukai ReginaDukai Regina rosszul lett, és betegsége teljesen ledöntötte a lábáról. “Sikerült megint valamit összeszednem, ami most a gyomromat készítette ki, így egy teljesen átalvatlan, átsírt éjszaka után ma egész nap ágyban voltam és a Tesóm ápolt. Remélem picit jobban leszek estére, hiszen ma éjjel Aszódon lépnénk fel a No!Enddel!” – tette közzé az állapotáról szóló hírt  közösségi oldalán tegnap, a délutáni órákban. Mivel az állapota nem javult, kénytelen volt mégis lemondani az esti fellépést, amiért szintén a közösségi oldalán bocsánatot is kért mindenkitől, aki számított a megjelenésére. Mint írta, nem volt még példa arra, ami most történt.
“Lányok, Fiúk! Soha nem történt még velem ilyen, de sajnos le kell mondanom az aszódi bulit, mert nem vagyok jobban… Elnézést kérek mindenkitől, aki készült, elnézést a No!End-es fiúktól és elnézést a Club La Fortunától!!!!!!! Ígérem, hamarosan keresünk egy új dátumot, és megyek hozzátok, ahogy tudok! Ti pedig menjetek ma is, mert a No!End nélkülem is hatalmas bulit fog csinálni, én meg itthon az ágyból gondolok rátok, és lélekben ott vagyok veletek!!!! Ne haragudjatok!!!!” – sajnálkozott a modell-énekesnő a történtek miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top