Sztárok

Alekoszt csak a szex köti össze a nőkkel

Alekosz szerint a szexen kívül minden más hazugság, ami férfi és nő között van, barátnőjének pedig az a dolga, hogy az ő rendelkezésére álljon.

“A férfiak és a nők közötti bármilyen nemű kapcsolat szinte kivétel nélkül a hazugságra épül. Egy kivétel azonban mégis van. Ez a kivétel a szex. A szex ugyanis ösztönös” – fejtette ki elméletét Alekosz a Borsnak. A VV volt nyertese persze itt nem állt meg, ennél ugyanis komplexebb az elképzelése. Szerinte a szex az egyetlen, ami tényleg összeköti a férfiakat és nőket, minden más területen ugyanis a meggyőződés, tudatosság vagy éppen félelem dominál, nem pedig az ösztönös és őszinteség. “Harmincéves koromig a nők engem lenéztek. Megbeszélt találkozókra nem jöttek el, vagy ha meg is jelentek, második randira esélyem sem volt. A legkiakasztóbb: egy lánnyal már több randin is élveztük egymás társaságát, míg meg nem mutatta közösségi portálomon a fotóimat a barátnőinek. Azok lebeszélhették őt rólam, mert ha hívtam, kinyomott… Ezért mentem be a villába, azt gondoltam, majd csak kialakul ott valami. De bent is visszautasítottak” – mondta el Alekosz arról, mégis hogyan jutott ezekre a következtetésekre. De hozzátette, hogy most már minden rendben van, hiszen a sors kárpótolta őt szerelmével, Bettivel, aki hálás is lehet, hogy ilyen érzékeny férfit talált, hiszen Alekosz így foglalja össze kapcsolatuk lényegét: “Bettinek az a feladata, hogy az én kívánságaimat mindig végrehajtsa, és a rendelkezésemre álljon.”

Alekoszt csak a szex köti össze a nőkkel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top