Sztárok

Kettesben utazott második nászútra Vilmos és Katalin

Az elmúlt hónapokban nem jutott sok ideje egymásra Vilmos hercegnek és feleségének, a hercegi pár ezért most gyermeküket a nagyszülőkre bízva, kettesben utaztak el a Maldív-szigetekre.

Kettesben utazott második nászútra Vilmos és Katalin - galériaNéhány hete felröppent a pletyka, miszerint Vilmos és Katalin házassága felett viharfelhők gyülekeznek. A híresztelés alapjául szolgált, hogy az elmúlt időszakban szinte egyáltalán nem mutatkozott együtt a hercegi pár. Hivatalos eseményeken is külön-külön vettek részt, ráadásul Katalin hercegné férje nélkül, szüleivel és kisfiával, György herceggel utazott el a Mystique-szigetre vakációzni, miközben férje az iskolapadot koptatta.

Bővülhet a család

Ám a jelek szerint csupán a kötelező elfoglaltságok miatt tudott kevesebb időt együtt tölteni Vilmos és Katalin, akik most elbújva a világ szeme elől kettesben utaztak el második nászútjukra a Maldív-szigetekre – írja a Daily Mail. A házaspár most először hagyta hátra nyolc hónapos fiukat, akikre szülei turbékolása alatt a nagyszülei vigyáznak. A királyi udvarból több forrás is beszélt arról az elmúlt időkben, hogy a pár között az is okozott némi feszültséget, hogy míg a trónörökös már szeretne egy második gyermeket, addig felesége még várna az újabb gyermekáldással. Talán az álomszigeteken töltött vakáció ennek a kérdésnek is pontot tesz a végére.

Kettesben utazott második nászútra Vilmos és Katalin - galéria
A Daily Mail információi szerint a hercegi pár ebben a csodálatos maldív-szigeteki szállodában bújt el a világ elől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top