Sztárok

VV6: ezzel a betegséggel küzd Aurelio

Háromszor járta a tizedik osztályt a Való Világ játékosa, ugyanis nagy nehézségeket okoz neki a matematika – írja a Blikk.

Háromszor is megbukott matematikából VV Aurelio, azonban ez nem lustasága miatt történt. A villa bőgőmasinája diszkalkuliában, számolászavarban szenved, ezért felmentést kapott matematikából, érettségiznie sem kellett a tárgyból – írja a Blikk. “Sokat szenvedett a matematikával, egyáltalán nem ment neki. Amikor tizedik osztályban másodszor is megbuktatták a tanárok, az édesanyja elkezdett gyanakodni, és elvitte egy szakemberhez. Megállapították, hogy diszkalkuliában szenved, és felmentették matematikából” – mondta Aurelio egyik barátja. “Szégyellem magam, mert az egész családom jó matekos volt. Édesapám mindig azt mondja, hogy az egész világ a matematikáról szól… Szerencsére a tanárnő tisztában van azzal, hogy hátrányos helyzetben vagyok, de félek a vizsgától, szerintem el fogom sírni magam szégyenemben” – mondta Aurelio.

VV6: ezzel a betegséggel küzd Aurelio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top